AEG koelkast (inbouw) SKE81011AF review

AEG koelkast (inbouw) SKE81011AF review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG koelkast (inbouw) SKE81011AF

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De AEG SKE81011AF: een energiezuinige en handige koelkast
DE AEG SKE81011AF is een inbouwkoelkast met energieklasse A+. Met een inhoud van 175 liter is het een toestel waarin je lekkere etenswaren voor het hele gezin kunt bewaren. Met een maximaal geluidsniveau van 33 dB is het bovendien een zo goed als geruisloze koeler.
Deur-op-deur
De AEG koelkast (inbouw) SKE81011AF is qua afmetingen geschikt voor elke keuken. De hoogte bedraagt 102,7 centimeter, de breedte 55,6 en de diepte is 54,9 centimeter. De buitenkant werk je af met het deur-op-deur systeem. Zodoende monteer je het paneel van je keukenkast rechtstreeks op de deur van de koelkast. Dit zorgt ervoor dat je de plaats in je keuken maximaal kunt benutten.
Legplateaus in veiligheidsglas
De legplateaus van dit toestel kun je plaatsen op de hoogte die je zelf verkiest. De plateaus zelf zijn gemaakt uit hoogstaand veiligheidsglas. Ze zijn bovendien makkelijk schoon te maken. Zo blijft je toestel steeds verzorgd en hygi├źnisch. Met een verbruik van 125 kWh op jaarbasis is dit een zeer zuinige koelkast. Houd er wel rekening mee dat je bij de AEG SKE81011AF geen vriesvak hebt.
Handige functies
Dit AEG-toestel is met heel wat handige functies uitgerust. Zo stel je de temperatuur in op een display met aanraakknoppen. Blijft de deur te lang openstaan, dan hoor je een geluidssignaal. Met de vakantiefunctie blijft je toestel ook geurvrij als je gedurende lange tijd de deur niet openmaakt. Deze vakantiefunctie bespaart nog eens extra. En er zijn nog meer interessante features. Zo kun je dankzij de CoolMatic-functie verse groenten en fruit snel koelen. Dit zorgt ervoor dat de structuur en textuur optimaal bewaard blijft.
Ledverlichting
De ledverlichting in de AEG koelkast (inbouw) SKE81011AF zorgt voor een goed overzicht van al het lekkers dat je koelkast bewaart. Dankzij de functie automatisch ontdooien krijgt restvocht geen kans om zich op het interieur van het toestel vast te zetten. Kortom, ben je op zoek naar een ruime koelkast met veel hoogtechnologische functies, dan is de AEG koelkast (inbouw) SKE81011AF zeker het bekijken waard!

Laatst bekende prijs: € 479.00

Bekijk alle AEG koelkast (inbouw) SKE81011AF reviews

About the Author