AEG koelkast (inbouw) SKE81821DS review

AEG koelkast (inbouw) SKE81821DS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG koelkast (inbouw) SKE81821DS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Modern en zuinig koelen met de AEG SKE81821DS
Deze zuinige A++ koelkast is voorzien van de DynamicAir technologie voor gelijkmatig koelen. Zeer stil en voorzien van 6 legplateaus en een extra grote lade. De AEG SKE81821DS is voorzien van touchtoetsen en een mooi temperatuurdisplay.
Design en ergonomie van de AEG koelkast (inbouw) SKE81821DS
De AEG koelkast (inbouw) SKE81821DS is ontworpen met een sleepdeursysteem. Let er even op of dit systeem handig is voor jouw keuken. Aan de voorzijde heeft de AEG SKE81821DS een bedieningspaneel met touch knoppen. Hiermee kan je nauwkeurig en snel jouw ideale temperatuur instellen. Het display geeft meteen feedback over de gekozen temperatuur en functies. Door het open-deur alarm laat je de deur van deze AEG koelkast nooit open staan.
Inruimen van de AEG koelkast (inbouw) SKE81821DS
Open de AEG SKE81821DS en hij wordt mooi, gelijkmatig verlicht met LED verlichting. Zuinig, en elke hoek wordt verlicht. Je ziet dat ene sausje niet over het hoofd. De AEG SKE81821DS beschikt over de volgende opbergmogelijkheden:
6 glazen legplateaus
Eén grote opberglade(onder)
6 deurvakken, waarvan één ook geschikt voor flessen
1 eierenrekje
De grote opberglade heeft een telescopische geleiderails, zodat je hem extra makkelijk opent.
Verse voedingswaren met DynamicAir
Door de DynamicAir technologie van deze koelkast blijft al jouw eten lekker vers. Deze technologie zorgt ervoor dat de temperatuur continue stabiel is in de gehele koelkast. Door een interne verdeler van koude lucht worden er voor al jouw voedingswaren ideale omstandigheden gecreëerd.
Comfortabel inruimen en modern koelen
De ruime AEG koelkast (inbouw) SKE81821DS is zuinig en met 34 dB heerlijk stil. Bedien hem snel en makkelijk met het mooie touch temperatuurdisplay. Met de DynamicAir technologie van deze koelkast blijft al je eten extra smakelijk!

Laatst bekende prijs: € 674.00

Bekijk alle AEG koelkast (inbouw) SKE81821DS reviews

About the Author