AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCB41611LS review

AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCB41611LS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCB41611LS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Zuinig koelen, weinig ontdooien met de AEG SCB41611LS
Deze inbouw koelvriescombinatie maakt het je makkelijk. Met LowFrost hoef je nauwelijks te ontdooien en de FlexiSpace vriezer ruim je makkelijk in. Zuinig met energieklasse A+ en zeer stil met 36 dB.
Design en inhoud van de AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCB41611LS
De stille AEG SCB41611LS is een koelvriescombinatie met het vriesvak onder. Met het sleepdeursysteem is hij makkelijk te monteren. De draairichting van de deuren is verwisselbaar, zodat je het apparaat makkelijk aan jouw situatie kan aanpassen. De koeling heeft een inhoud van 160 liter en heeft plateaus van veiligheidsglas. Je kan ze makkelijk schoonmaken en ze zullen niet zomaar breken. Zware items in je koelkast? Met deze stevige plateaus is het nooit een probleem.
Inruimen van de koeling
Met de uitneembare plateaus kan je de koeling indelen zoals jij dat handig vindt. De AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCB41611LS heeft de volgende opbergmogelijkheden:
4 legplateaus
2 transparante vershoudlades
1 groot deurvak
2 kleinere deurvakken
Bij het openen van de koeling wordt deze verlicht met LED verlichting. Zuinig en prettig voor je ogen!
Vriesgedeelte
De vriezer heeft een inhoud van 72 liter. Met de verwijderbare legplanken en lades kan je ook de grotere producten met gemak opbergen. De lades zijn transparant zodat je altijd overzicht hebt.
Zuinig en praktisch
Maak het jezelf makkelijk met LowFrost en uitneembare plateaus. De AEG SCB41611LS heeft een gebruiksvriendelijk interieur is en daarnaast heerlijk stil.

Laatst bekende prijs: € 625.00

Bekijk alle AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCB41611LS reviews

About the Author