AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCB41811LS review

AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCB41811LS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCB41811LS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCB41811LS
Bij deze fraaie combi zorgt de koelruimte voor automatische ontdooiing en draait de vriesruimte op LowFrost technologie. Flexi-Space interieur maakt het eenvoudig om de opslagruimte aan te passen. De plateaus zijn van extra stevig veiligheidsglas.
Bewaar je levensmiddelen overzichtelijk
Het koelgedeelte van de AEG SCB41811LS zit boven en biedt een comfortabele werkhoogte. Dankzij verstelbare legplateaus (4) en verplaatsbare deurvakken (4) kun je de opslagruimte makkelijk aan je behoeften aanpassen. De legplateaus zijn van extra stevig veiligheidsglas vervaardigd. Zware schalen met aardappelsalade of lasagne kunnen er gerust op worden geplaatst. Handig zijn de 2 halve lades in de koelkast i.p.v. 1 brede lade, waardoor je bijvoorbeeld groente en fruit gescheiden kunt opbergen. Het vriesgedeelte is uitgerust met Flexi-Space interieur. De legplanken (2) en lades (3) zijn transparant, licht in gewicht en eenvoudig verwijderbaar. Voor grote zakken diepvriesgroente en andere producten met een afwijkende afmeting creƫer je snel wat extra ruimte. Vanwege de LowFrost techniek blijven de laden niet vastzitten.
De AEG SCB41811LS beschikt over uitstekende technische specificaties:
Mechanische temperatuurregeling zorgt ervoor dat schommelingen in temperatuur minimaal blijven. Ook wanneer de deur vaak wordt geopend.
De koelruimte is voorzien van led-verlichting, die geen warmte ontwikkelt.
De koelkast ontdooit automatisch.
De vriezer opereert op 4 sterren niveau, waardoor verse etenswaren snel worden ingevroren.
De vriesruimte is LowFrost. Handmatig ontdooien verloopt eenvoudig en vlot.
De koelvriescombi is A+ energiezuinig.
De motor werkt aangenaam stil op een geluidsniveau van 36 decibel.
De koelvriescombinatie kan keurig in de keuken worden ingebouwd. Beide compartimenten zijn voorzien van sleepdeuren. De scharnieren zitten rechts op de deur, maar zijn omkeerbaar indien je interieur dit vereist. Met flexibele opslagmogelijkheden en een riante inhoud van 268 liter is de AEG SCB41811LS een prima keuze voor een huishouden tot 4 personen.

Laatst bekende prijs: € 522.00

Bekijk alle AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCB41811LS reviews

About the Author