AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCB51821LS review

AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCB51821LS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCB51821LS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCB51821LS
Met deze ruime koelkast en vriezer in één heb je voldoende ruimte om al jouw weekboodschappen op te bergen. De energie-efficiëntieklasse van A++ en de LowFrost-technologie voor snel en efficiënt ontdooien, maken de koelkast nog prettiger in gebruik.
Snel ontdooien dankzij de LowFrost-technologie
Dankzij de LowFrost-technologie ontstaat er minder ijsvorming in deze koelvriescombinatie dan bij een reguliere koelkast. Hierdoor hoef je het apparaat minder vaak te ontdooien en zal het ontdooien bovendien sneller en eenvoudiger gaan.
Spaarzaam apparaat
Als het gaat om elektrische apparaten is het belangrijk dat deze zuinig omgaan met energie. Zeker bij een koelkast is energiezuinigheid van belang, omdat het apparaat immers (bijna) altijd aanstaat. Gelukkig hoef je bij deze AEG koelvriescombinatie niet bang te zijn voor hoge energiekosten. Met een energie-efficiëntieklasse van A++ en een gemiddeld jaarlijks verbruik van 229 kilowattuur, is het energieverbruik lager dan bij de meeste reguliere koelkasten.
Voldoende ruimte voor al jouw boodschappen
Het koelgedeelte heeft een nettocapaciteit van 196 liter. Deze ruimte is ingedeeld met vijf legplateaus die gemaakt zijn van veiligheidsglas. In het koelgedeelte zijn bovendien twee groentelades te vinden en vier deurvakken. Daarnaast heeft het apparaat een opbergvak voor zuivelproducten. Dit opbergvak kan afgesloten worden, zodat de producten langer vers blijven. Met een nettocapaciteit van 72 liter is het vriesgedeelte vrij ruim te noemen. De vriezer wordt ook wel een FlexiSpace-vriezer genoemd, omdat het mogelijk is om de lades en legplanken uit de vriezer te verwijderen. Hierdoor kun je nog meer ruimte creëren voor grotere producten. De verschillende pluspunten, zoals de LowFrost-technologie, FlexiSpace-vriezer en energie-efficiëntieklasse van A++, zorgen ervoor dat deze koelkast van AEG doorgaans wordt ervaren als een zeer handzaam model. Het apparaat biedt voldoende ruimte om al jouw etenswaren in op te bergen en biedt verschillende opbergmogelijkheden om de producten zo lang mogelijk vers te houden.

Laatst bekende prijs: € 679.00

Bekijk alle AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCB51821LS reviews

About the Author