AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCE81821LC review

AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCE81821LC review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCE81821LC

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCE81821LC voor kwaliteit en gebruiksgemak
De AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCE81821LC heeft een verwisselbare deur en geeft ook een groot gezin veel ruimte om levensmiddelen te koelen en in te vriezen. Je koelkast is zuinig met energie en gemakkelijk op maat in te delen.
Veel ruimte en flexibiliteit
Als je een grote staande koelvriescombinatie in je inbouwkeuken wilt, is deze AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCE81821LC een uitstekende optie. Je hebt een nis nodig met een hoogte van 177,1 cm, een breedte van 56 cm en een diepte van 55 cm. Deze AEG koelvriescombinatie geeft je een netto-inhoud van 186 liter in het koelgedeelte en heeft een vriezer waar 72 liter vlees, vis en brood in past. Het vriesgedeelte bestaat uit drie transparante bakken van hoogwaardige kunststof. Ze zijn makkelijk te hanteren en snel hygiënisch te reinigen. In het koelgedeelte heb je van vier glazen legplateaus die je zelf op de door jou gewenste hoogte plaatst. Aan de binnenkant van de deur vind je eveneens een aantal handige deurvakken die je ook zelf kunt verplaatsen.
Overzicht en hygiëne
Ook als je koelvriescombinatie vol met etenswaren staat, wil je overzicht hebben. Dat begint met helder licht. Deze AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCE81821LC heeft geïntegreerde led-verlichting die je in elke hoek van je koelkast helder licht geeft. Zo vind je alles snel terug en blijft de deur van je koelkast niet onnodig lang open staan. Mocht je de deur vergeten te sluiten, dan kost dit normaliter energie en stijgt de temperatuur in je koel- en vriesgedeelte. Echter, de zelfsluitende deuren van deze AEG voorkomen dit. Geen energieverspilling en altijd voedsel op een veilige temperatuur. In het vriesgedeelte zitten de koelleidingen in de wand. Dit zorgt ervoor dat je veel minder vaak hoeft te ontdooien.
Zuinig met energie en bijna geruisloos
Elke koelvriescombinatie maakt geluid en soms kan dat geluidsniveau hinderlijk zijn. Je zult echter je best moeten doen om de AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCE81821LC te horen werken. Het geluidsniveau van 35 dB is daar gewoon te laag voor. Op jaarbasis verbruikt deze AEG koelvriescombinatie 225 kWu. Voor een koelvriescombinatie van deze afmetingen is dit behoorlijk zuinig. Deze AEG is dan ook in energie-efficiëntieklasse A++ geplaatst.

Laatst bekende prijs: € 786.00

Bekijk alle AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCE81821LC reviews

About the Author