Atag Amerikaanse koelkast KA2211DL review

Atag Amerikaanse koelkast KA2211DL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Atag Amerikaanse koelkast KA2211DL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Atag Amerikaanse koelkast KA2211DL voor echte topprestaties
De Atag Amerikaanse koelkast KA2211DL geeft je erg veel ruimte in een aantrekkelijke behuizing. Je energiezuinige koelvriescombinatie straalt een en al gebruiksgemak uit en zorgt ervoor dat je verse ingrediënten nog langer goed blijven.
Veel ruimte, comfortabel in te delen
Als je jouw koelkast opent, wil je overzicht en nooit misgrijpen. Dat is precies wat je krijgt met deze grote Atag Amerikaanse koelkast KA2211DL. Je koelgedeelte heeft een netto-inhoud van 345 liter, verdeeld over handige deurschappen, legplateaus van duurzaam veiligheidsglas, een verchroomd flessenrek en twee zeer ruime groentelades. In het vriesgedeelte kun je maar liefst 179 liter aan vlees, vis, brood en diepvriespizza's kwijt. Koop gerust je boodschappen met extra voordeel in het groot in. Je hebt altijd plek in deze Atag en behoudt ook nog veel overzicht. De heldere LED-verlichting aan de binnenkant helpt je daar zeker bij.
Je verse levensmiddelen nog langer in topconditie houden
Als je veel levensmiddelen in één keer in je koelkast of vriezer plaatst, duurt het een tijdje voordat ze op een voedselveilige temperatuur zijn gebracht. Tegelijkertijd zorgt veel relatief warm voedsel ervoor dat andere levensmiddelen in temperatuur stijgen. Dit kan risico's met zich meebrengen, maar niet bij de Atag Amerikaanse koelkast KA2211DL. Deze zet je eenvoudig in de Fast Cool of Fast Freeze-stand. Daardoor voorkom je opwarming van opgeslagen levensmiddelen en breng je je nieuwe verpakkingen heel snel op de juiste temperatuur. Deze extra intensieve stand schakelt zich na een aantal uur automatisch uit.
Bijzonder zuinig met energie
Nooit meer gehannes met ijsblokjes die vastgevroren zitten in een ijsblokjeshouder. De Atag Amerikaanse koelkast KA2211DL levert je ijsblokjes van leidingwater, die bovendien niet aan elkaar vastgevroren zitten. Erg handig als je vrienden op bezoek hebt in de zomer. Kost zo'n extra grote koelvriescombinatie je niet handenvol geld? De Atag Amerikaanse koelkast KA2211DL zal je echt verbazen, op een positieve manier. Per jaar verbruikt hij ongeveer 442 kWu aan energie. Vergeleken met veel andere apparaten van deze grootte is dat beslist zuinig. Deze prestatie gaf hem een plek in de zuinige energie-efficiëntieklasse A+.

Laatst bekende prijs: € 1899.00

Bekijk alle Atag Amerikaanse koelkast KA2211DL reviews

About the Author