Atag Amerikaanse koelkast KA2292DL review

Atag Amerikaanse koelkast KA2292DL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Atag Amerikaanse koelkast KA2292DL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Atag Amerikaanse koelkast KA2292DL voor design en kwaliteit
De aantrekkelijke en stijlvolle Atag Amerikaanse koelkast KA2292DL geeft je veel ruimte en een aantal moderne opties om je levensmiddelen langer goed te houden en geheel naar wens in te delen. Hij is erg zuinig met energie en maakt nauwelijks geluid.
Veel gemakkelijk in te delen ruimte
Zoek je een koelvriescombinatie waarbij je nooit ruimte tekort komt? Kijk dan eens naar deze Atag Amerikaanse koelkast KA2292DL. Hij heeft een netto koelinhoud van maar liefst 345 liter, naast een vriesgedeelte waar je met gemak 179 liter vlees en vis geordend kwijt kunt. Je groente en fruit bewaar je in de twee grote groentelades. De deurschappen en legplateaus zijn gemakkelijk te reinigen en op maat in te delen. Wil je veel geld besparen door je boodschappen in het groot te doen? In deze Atag koelvriescombinatie zul je altijd plek vinden om je voedsel veilig op te bergen.
Moderne opties voor langer vers voedsel
Als je veel zaken tegelijk in je koelkast of vriezer doet, moet de Atag Amerikaanse koelkast KA2292DL even hard werken om alles snel op de juiste temperatuur te krijgen en te houden. Door zijn Fast Cool- en Fast Freeze-opties kan hij dat als geen ander. Binnen 24 uur kan hij 12 kg vlees of vis volledig bevriezen. Mocht ooit de stroom uitvallen, dan zijn je levensmiddelen tot 12 uur lang volledig beschermd. Hou je van lekkere koele drankjes als het warm is? De ijsblokjesmachine van deze Atag sluit je aan op je waterleiding en je krijgt altijd mooie ijsblokjes die niet aan elkaar vast vriezen. Door zijn NoFrost-technologie hoef je deze Atag nooit meer handmatig te ontdooien.
Weinig geluid en efficiënt met energie
Het prachtige zwarte design en de aantrekkelijke vormgeving maakt de Atag Amerikaanse koelkast KA2292DL tot een aanwinst voor je keuken. Met een geluidsniveau van 44 dB, wat gelijk staat aan een zeer rustig gesprek, heb je geen geluidsoverlast. Deze bijzonder ruime koelvriescombinatie gebruikt per jaar ongeveer 449 kWu. Voor een koelkast met deze afmetingen mag je dit gerust zuinig noemen. Deze Atag kreeg dan ook een plek in de zuinige energie-efficiëntieklasse A+.

Laatst bekende prijs: € 1799.00

Bekijk alle Atag Amerikaanse koelkast KA2292DL reviews

About the Author