Bauknecht koelvriescombinatie (inbouw) KGIE2184 review

Bauknecht koelvriescombinatie (inbouw) KGIE2184 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bauknecht koelvriescombinatie (inbouw) KGIE2184

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Bauknecht koelvriescombinatie KGIE2184A: energiezuinig en handig
Met de Bauknecht KGIE2184A haal je een toestel in huis dat je perfect in elke keuken kunt inbouwen. Dankzij het A++ label is het energieverbruik op jaarbasis beperkt. Reken erop dat je tot 40% minder energie verbruikt dan bij een toestel uit de A-klasse. De Pro Fresh technologie houdt voedingswaren extra lang knapperig en vers.
StarLight LED-verlichting
De Bauknecht koelvriescombinatie is uitgerust met StarLight LED-verlichting. Het grote voordeel hiervan is de energiezuinigheid. Maar ook het overzicht in je koelkast is prima, de legplateaus worden tot de verste uithoeken verlicht. De diepvries en de koelkast hebben elk hun eigen deur. De koelkast heeft een inhoud van 197 liter en in de vriezer berg je een totale inhoud van 80 liter op.
Handige opberglades
De opberglades in de koelkast en vriezer zijn volledig transparant en gemakkelijk uitneembaar. Het grote voordeel hiervan is dat je ze gemakkelijk schoon kunt maken. De legplateaus zijn zeer innovatief ontworpen. Ze hebben een elegante sierrand, die ervoor zorgt dat je voedingswaren niet uit je koelkast glijden. Je kunt het volledig oppervlak van de leggers gebruiken en behoudt steeds de het overzicht.
Hygiëne+ filter maakt lucht vrij van bacteriën
Bij toestellen van Bauknecht is steeds goed nagedacht over de bediening en dit is bij dit toestel zeker niet anders. Het moderne design gaat hand in hand met gebruiksgemak en nieuwe technologieën. Ook hygiëne is uiteraard zeer belangrijk voor een koelvriescombinatie. De Hygiëne+ filter van Bauknecht met geïntegreerde Microban technologie zorgt voor een optimaal koel klimaat waarbij kiemen en eventuele schadelijke stoffen geen kans krijgen. Deze filter is geplaatst achter de ventilator en filtert de lucht vrij van alle bacteriën. Nare geurtjes worden zo verwijderd, maar ook blijven je groenten en fruit knapperig en vers bewaard.
Innovatief design
Kortom, ben je op zoek naar een toestel dat de top is op het vlak van voedselveiligheid, maar ook oog heeft voor gebruiksgemak, zuinigheid en design, dan is de Bauknecht koelvriescombinatie KGIE2184A echt iets voor jou!

Laatst bekende prijs: € 639.00

Bekijk alle Bauknecht koelvriescombinatie (inbouw) KGIE2184 reviews