Bosch koelkast (inbouw) KIR18V20FF review

Bosch koelkast (inbouw) KIR18V20FF review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelkast (inbouw) KIR18V20FF

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De koelkast naar eigen inzicht indelen
De Bosch KIR18V20FF inbouw koelkast heeft vier legplateaus van hoogwaardig veiligheidsglas. De plateaus zijn verstelbaar, dus je kunt de koelruimte zelf indelen. In de transparante groentelade onder in de koelkast kunnen verse levensmiddelen worden opgeborgen. De gegolfde bodem zorgt er voor dat groente en fruit beschermd worden tegen condensatie. In de deur zijn extra diepe vakken ingebouwd met onder andere een vak met genoeg plek voor extra lange flessen. De draairichting van de deur is verwisselbaar. Het is mogelijk om de koelkast in te bouwen als koel-diepvriescombinatie in combinatie met een integreerbare diepvrieskast.
Het ideale klimaat voor je boodschappen
De temperatuurregeling van deze inbouw koelkast is mechanisch. De klimaatklasse SN-ST maakt het koelsysteem geschikt voor omgevingstemperaturen van 10 tot 38 graden. Tevens beschikt de koelkast over er een automatisch ontdooi-systeem. Ontdooien hoef je dan minder vaak handmatig te doen. Het AntiBacteria systeem in de koelruimte beschermt tegen bacteri├źn en schimmelgroei.
Een Bosch koelkast
De Bosch KIR18V20FF maakt deel uit van de serie 2 Bosch inbouw koelkasten. Deze koelsystemen zonder vriesgedeelte vormen de perfecte toevoeging aan een moderne keuken. Ze zien er niet alleen goed uit, maar beschikken ook over een geavanceerd koelsysteem die je voedingswaren drie keer zo lang vers houdt.
Milieubewuste energieklasse
Met deze A+ klasse inbouw koelkast maak je een verantwoorde keuze op het gebied van energiegebruik. Daarmee bespaar je op je energierekening! De koelkast is met 34 decibel ook nog eens heel erg stil. Al met al is de Bosch KIR18V20FF een ruime, handig in te delen koelkast. Hij is energiezuinig en beschikt over handige functies. Zo ben je altijd zeker van verse voedingswaren!

Laatst bekende prijs: € 369.00

Bekijk alle Bosch koelkast (inbouw) KIR18V20FF reviews

About the Author