Bosch koelkast (inbouw) KIR24V21FF review

Bosch koelkast (inbouw) KIR24V21FF review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelkast (inbouw) KIR24V21FF

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Houd je groente langer vers met de Bosch KIR24V21FF
Ben je op zoek naar een inbouw koelkast die voldoende ruimte biedt om eten in te bewaren voor het hele gezin? De Bosch KIR24V21FF heeft extra diepe deurvakken én ruimte voor lange flessen. Bovendien beschermt hij je groente tegen condenseren!
Flexibele indeling
Niets is vervelender dan ruimte tekort komen als je je verse producten in de koelkast wilt bewaren. Met de Bosch KIR24V21FF inbouw koelkast ben je van dat probleem af. Door de flexibele indeling van de glazen plateaus zet je de ruimte gemakkelijk naar je hand. Zo heb je een koelkast die aan al jouw wensen voldoet. In de deur zitten extra diepe vakken zodat je ook lange flessen zonder problemen kunt opbergen. Heb je meer flessen dan in het deurvak passen? Deze kun je kwijt in het extra flessenrek in de binnenruimte.
Altijd een constante temperatuur
Een constante temperatuur in de koelkast is doorslaggevend om de versheid en de smaak van je verse producten zoals groente en vlees op smaak te houden. De Bosch KIR24V21FF inbouw koelkast is uitgerust met FreshSense-sensoren. Deze meten en regelen continu de temperatuur in de koelruimte, ongeacht de buitentemperatuur. Zo heb je altijd het juiste klimaat in je koelkast!
Houd je groente langer vers
De Bosch KIR24V21FF inbouw koelkast heeft een groentelade met een geribbelde bodem. Als je hier je groente in legt, dan worden de ribbels kleine ventilatiesleufjes die ervoor zorgen dat er altijd voldoende lucht bij kan, zodat je groente beter beschermd is tegen condenseren. Het extra laatje kun je gebruiken voor het bewaren van kleine verse producten, zoals vleeswaren. Met een inhoud van 221 liter heb je aan de Bosch KIR24V21FF een inbouw koelkast die ideaal is voor je hele gezin!

Laatst bekende prijs: € 383.00

Bekijk alle Bosch koelkast (inbouw) KIR24V21FF reviews