Bosch koelkast KSF36PI3P review

Bosch koelkast KSF36PI3P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelkast KSF36PI3P

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Bosch KSF36PI3P: veel bergruimte en perfecte koeling
De Bosch KSF36PI3P is een riante, vrijstaande koelkast waarin je al je etenswaren perfect vers kunt houden. Met zijn inox-uiterlijk is het bovendien een stijlvol toestel. Deze koelkast heeft ook een anti-fingerprint toplaag, waardoor de deur altijd schoon en hygiënisch blijft.
Organiseer je koelkast met het EasyLift-glasplateau en de EasyAccess-shelf
Je voedingswaren opbergen en bewaren is nog nooit zo gemakkelijk geweest als met dit toestel. Dankzij het EasyLift-glasplateau bijvoorbeeld geef je verpakkingen van diverse groottes een plaats. Dit glasplateau is heel gemakkelijk in de hoogte te verstellen. En daar houdt het nog niet mee op. De EasyAccess Shelf is een glazen plateau uit het toestel kunt schuiven. Zo neem je gemakkelijk iets uit je koelkast zonder dat je andere verpakkingen eerst moet wegnemen of herschikken. Er is bovendien ook een FlexShelf voorzien. Dit is dan weer een uitklapbaar plateau waar je ook extra ruimte mee kunt creëren.
Je voeding blijft drie keer langer vers
Bovendien koelt het toestel ook uitstekend. De VitaFresh Pro 0°C-technologie houdt al je lekkernijen tot wel 3 keer langer vers. De luchtvochtigheid wordt perfect geregeld, waardoor groenten en fruit lang hun beste textuur blijven behouden. FreshSense-sensoren detecteren temperatuurschommelingen als je de deur openmaakt. De motor koelt dan wat harder, zodat de temperatuur steeds constant blijft. Om een goed overzicht in je toestel te hebben is er glasheldere ledverlichting voorzien. Je hele toestel wordt gelijkmatig verlicht, en bovendien is het licht aangenaam voor de ogen.
Deurvak met EasyLift-deksel voor botervlootjes
Het toestel heeft een royale netto inhoud van 300 liter. Houd je de deur te lang open, dan krijg je een geluidssignaal te horen. Van de vijf voorziene legplateaus zijn er drie in de hoogte verstelbaar. En dit is bovendien nog niet alles van bergruimte. Ook in de deur kun je nog veel kwijt. Er zijn vier deurvakken, waarvan er eentje een EasyLift-deksel heeft. Ideaal bijvoorbeeld om een botervlootje in te bewaren. De ColdTray in de deur is een extra gekoeld deurvak. Kortom, ben je op zoek naar een stijlvolle en intelligente koelkast met een schat aan bergruimte, dan is de Bosch koelkast KSF36PI3P jouw toestel!

Laatst bekende prijs: € 1049.00

Bekijk alle Bosch koelkast KSF36PI3P reviews

About the Author