Bosch koelkast KSV29VL30 review

Bosch koelkast KSV29VL30 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelkast KSV29VL30

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Kracht, comfort en gezondheid met de Bosch koelkast KSV29VL30
Staan ruimte, efficiëntie, overzichtelijkheid en zuinig energieverbruik op de lijst van vereisten voor de ijskast van je dromen? Dan is de Bosch koelkast KSV29VL30 misschien een ideale keuze.
Ruimte en overzicht
Weeral eens zorgde het kwaliteitsmerk Bosch voor een excellent huishoudtoestel. Deze ruime koelkast met een nettocapaciteit van 290 liter is ideaal voor grote huishoudens. De ontwerpers besteedden extra aandacht aan een goede verlichting. Je opent de deur en alle levensmiddelen baden in een aangenaam licht. De LED-verlichting zorgt ervoor dat het licht gelijkmatig verdeeld wordt zonder te verblinden. Een ander noemenswaardig voordeel van LED-lampen is dat ze even lang meegaan als het toestel zelf. Als we het hebben over gebruiksvriendelijkheid dan zorgt ook de EasyAccess Shelf voor een toegevoegde waarde. Dit uitrekbare glazen plateau staat je toe je boodschappen overzichtelijk en gemakkelijk op te bergen.
Efficiënte koeling met innoverende technologieën
Met het hele gezin kun je genieten van de nieuwe VitaFresh technologie die de levensmiddelen extra lang vers houdt. In het VitaFresh compartiment wordt de luchtvochtigheid automatisch geregeld, waardoor fruit en groenten langer hun frisheid, smaak en voedingswaarde kunnen behouden. Dankzij het Supercooling systeem wordt er vermeden dat de koelkast tijdens het wegzetten van boodschappen te snel opwarmt. Met een drukknop activeer je de functie, waarna de temperatuur tijdelijk naar een minimum gebracht wordt. Deze functie schakelt na zes uur tijd automatisch terug uit. Op die manier worden de nieuwe producten snel koud zonder dat er sprake is van energieverspilling. De KSV29VL30 hoort bij de energie-efficiëntieklasse A++. Dit betekent dus dat hij zeer zuinig koelt.
Handig flessenrek uit chroom
Eindelijk eens een flessenvriendelijke koelkast. Ben je het ook beu dat flessen omvallen wanneer je een koelkastdeur opent? Met dit stevige chromen rek vind je een veilige plek voor al je flessen. Met de Bosch koelkast KSV29VL30 behoren een gebrek aan plaats en overzichtelijkheid voorgoed tot het verleden. Al je boodschappen kennen hun eigen plaats, en met een optimale regeling van temperatuur en luchtvochtigheid blijven ze langer boordevol vitaliteit. Een keuze die klasse en kwaliteit inhoudt.

Laatst bekende prijs: € 565.00

Bekijk alle Bosch koelkast KSV29VL30 reviews

About the Author