Bosch koelkast KSV36AI41 review

Bosch koelkast KSV36AI41 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelkast KSV36AI41

Name
Review score

Product informatie:

Bosch KSV36AI41: een energiezuinige, vrijstaande koelkast met genoeg ruimte voor alle boodschappen
In de Bosch KSV36AI41 kun je boodschappen kwijt voor het hele gezin. De energiezuinige koelkast is ruim, vrijstaand en biedt slimme oplossingen om extra ruimte te creëren. Daarnaast heeft de koelkast een modern design.
Boodschappen blijven lang vers en koel in deze ruime koelkast
In de Bosch KSV36AI41 koelkast blijven je boodschappen twee keer zo lang vers. De VitaFresh Plus lade heeft namelijk een speciale vershoudzone voor groente en fruit. Daarnaast wordt de hele koelkast gelijkmatig gekoeld met PowerVentilation. Zo weet je zeker dat alles goed op dezelfde temperatuur blijft. Er is geen vriesruimte, maar met een inhoud van 346 liter biedt de koelkast genoeg ruimte voor al je boodschappen. De koelkast is 186 centimeter lang en heeft een modern design. Er is één grote deur met vijf vakken, waar je bijvoorbeeld eieren en drinken kan bewaren. Verder zijn er twee groentelades en zes normale schappen.
Energiebesparend en gebruiksvriendelijk
Deze koelkast is energiebesparend. Met een energieklasse van A+++ behoort het tot een van de energiezuinigste koelkasten. Daarnaast is de koelkast gebruiksvriendelijk. Zo heeft het een slimme TouchControl-bediening, waarmee je eenvoudig de temperatuur kunt instellen. Daarnaast biedt de uitklapbare FlexShelf meer ruimte. Verder is de EasyLift-glasplateau in hoogte te verstellen. Hierdoor kun je zelfs grote boodschappen kwijt. De Bosch KSV36AI41 is onmisbaar in een moderne keuken. Niet alleen heeft deze koelkast een hip design, het biedt alle ruimte voor je wekelijkse boodschappen. Groente en fruit blijven daarnaast gegarandeerd vers. De Bosch KSV36AI41 is een energiezuinige ijskast voor gezinnen die extra ruimte voor hun boodschappen nodig hebben.

Laatst bekende prijs: € 789.00

Bekijk alle Bosch koelkast KSV36AI41 reviews