Bosch koelkast KSV36AI4P review

Bosch koelkast KSV36AI4P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelkast KSV36AI4P

Product informatie:

De Bosch koelkast KSV36AI4P voor kwaliteit en ruimte
In de Bosch koelkast KSV36AI4P kun je al jouw levensmiddelen voor langere tijd bewaren. Deze ruime en zuinige koelkast zorgt met moderne technieken voor een constante temperatuur en een reguleerbare vochtigheidsgraad, overal in je koelkast.
Past in elke keuken
De strak vormgegeven Bosch koelkast KSV36AI4P heeft een hoogte van 186 cm, een breedte van 60 cm en een diepte van 65 cm. Het maakt echt niet uit waar je hem in je keuken neerzet. De deur is zo geconstrueerd dat hij altijd onder een hoek van 90 graden geopend kan worden. Op elke plek kun je de laden uit je koelkast halen om ze te vullen of te reinigen. De PerfectFit-constructie van deze Bosch koelkast zorgt hiervoor. In deze ruime koelkast heb je de beschikking over 346 liter koelruimte. Je krijgt een speciale VitaFresh groentelade met reguleerbare vochtigheid zodat je groente en fruit nog langer in topconditie blijven. De legplateaus van veiligheidsglas kun je op diverse hoogtes installeren, net zoals de vele deurschappen.
Moderne technologie voor langer vers voedsel
Door de VitaFresh-technologie zorg je voor het perfecte binnenklimaat in je groentelade, maar daar blijft het niet bij. Deze Bosch koelkast KSV36AI4P is uitgerust met FreshSense-sensoren en -technologie. FreshSense zorgt voor een constante temperatuur, op alle plekken van je koelkast. Het maakt dus niet uit welke levensmiddelen je op een hogere of lagere plaats bewaart, de condities zijn hetzelfde. Dit wordt versterkt door Powerventilation, waarbij koude lucht goed gecirculeerd wordt. Je krijgt in je Bosch koelkast nooit temperatuurverschillen tussen boven en beneden. Als je in het groot hebt ingekocht, breng je in één keer veel levensmiddelen in je koelkast met een hogere temperatuur. Dan schakel je eenvoudig de functie Super-koelen in en alles heeft al snel de door jou gewenste temperatuur.
Stil en zeer zuinig in het gebruik
Deze Bosch koelkast KSV36AI4P is met een geluidsniveau van 39 dB beslist een van de stillere exemplaren uit zijn klasse. Daarnaast is hij bijzonder efficiënt met energie. Hij is geplaatst in de zuinigste energie-efficiëntieklasse A+++. Met een jaarverbruik van slechts 75 kWu is de kans levensgroot dat je concreet veel euro's gaat besparen op je energierekening.

Laatst bekende prijs: € 779.00

Bekijk alle Bosch koelkast KSV36AI4P reviews

About the Author