Bosch koelkast KSV36VW30 review

Bosch koelkast KSV36VW30 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelkast KSV36VW30

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Bosch KSV36VW30
In de Bosch KSV36VW30 wordt eten en drinken goed gekoeld. Met behulp van FreshSense wordt het juiste klimaat behouden en dankzij VitaFresh kun je etenswaren verdelen over de juiste ‘droge’ en ‘vochtige’ zones. Zo blijven je boodschappen langer vers!
Langer genieten van verse producten met de Bosch KSV36VW30
In de energiezuinige Bosch KSV36VW30 met energieklasse A++ wordt er goed voor je boodschappen gezorgd. Deze koelkast koelt je eten en drinken namelijk met behulp van slimme technologieën zoals FreshSense en VitaFresh. Dankij FreshSense weet je zeker dat er een optimaal klimaat heerst in het apparaat. Dit is mogelijk doordat de FreshSense-sensoren de temperatuur meten en reguleren in de koelruimte. Hierdoor wordt een constante temperatuur behouden, ongeacht de buitentemperatuur. Dit zorgt voor producten die langer vers blijven en een betere smaak hebben.
Deze slimme techniek wordt gecombineerd met de VitaFresh-koeltechnologie. Hierdoor kun je je levensmiddelen nog beter vers houden. De koelkast wordt hierdoor namelijk verdeeld in twee zones: een ‘droge’ en ‘vochtige’ zone. De ‘droge’ zone is het best om etenswaren, zoals vlees, vis en kaas, in te bewaren. In de ‘vochtige’ zone weet je zeker dat groente en fruit het langst goed blijven. Zo heb je voor allerlei boodschappen de perfecte plek om deze zo lang mogelijk lekker vers te houden!
Handige snufjes voor meer gebruiksgemak
Bij Bosch hebben ze er alles aan gedaan om je zoveel mogelijk gebruiksgemak te geven. Hier wordt onder andere voor gezorgd met behulp van Super Koelen. Dankzij deze functie kunnen producten die je net in de koelkast plaatst een stuk sneller gekoeld worden. Hierdoor kun je al gauw genieten van een lekker koel glaasje drinken of hapje eten! Verder kun je groente en fruit goed bewaren in de transparante MultiBox met golvende bodem en passen je flessen in het chromen flessenrek. De rest van je boodschappen plaats je heel makkelijk in de koelruimte met behulp van de EasyAccess Shelf. Doordat dit glazen plateau uittrekbaar is, wordt het inruimen van je koelkast wel heel eenvoudig.
Met de Bosch KSV36VW30 weet je zeker dat je boodschappen lekker koel blijven dankzij de slimme FreshSense en VitaFresh technieken. Daarnaast wordt het in- en uitruimen van de koelruimte zo makkelijk mogelijk met behulp van onder andere de MultiBox en EasyAccess Shelf. Genoeg reden dus om voor deze koelkast te kiezen!
Bekijk alle koelkasten van Bosch

Laatst bekende prijs: € 519.00

Bekijk alle Bosch koelkast KSV36VW30 reviews