Bosch koelvriescombinatie (inbouw) KIS77AF30 review

Bosch koelvriescombinatie (inbouw) KIS77AF30 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelvriescombinatie (inbouw) KIS77AF30

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Bosch KIS77AF30, moderne koelvriescombinatie met tal van extra functies
De Bosch KIS77AF30 is het schoolvoorbeeld van een moderne koelvriescombinatie die meer te bieden heeft dan enkel koeling voor levensmiddelen. Zo is er de HydroFresh lade, de TouchControl elektronica, de LowFrost technologie en de VarioShelf. Allemaal functionaliteiten die ervoor zorgen dat de Bosch KIS77AF30 hoge ogen gooit op vlak van efficiëntie, energiezuinigheid en optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Daarnaast kan je natuurlijk ook rekenen op kwalitatieve legplateaus, een groentelade en deurrekken.
De extra functies van de Bosch KIS77AF30 in detail besproken
Eerst en vooral is er de HydroFresh lade. De groentelade bevindt zich onderaan in het koelkastgedeelte van de Bosch KIS77AF30 en is ontwikkeld om de luchtvochtigheid optimaal te houden voor het bewaren van groeten en fruit. Hierdoor blijven ze tot twee maal langer vers dan bij een standaard groentelade. De TouchControl elektronica laat je toe om de temperatuur snel en eenvoudig in te stellen met een grote precisie. Zo heb je alles perfect onder controle en kunnen ook aanpassingen in een handomdraai gebeuren. De LowFrost technologie zorgt ervoor dat de koelvriescombinatie minder vaak ontdooid moet worden dan een variant die niet voorzien is van deze functie. De vorming van ijs krijgt veel minder kans wat enerzijds energiebesparend werkt en anderzijds tijdbesparend. De VarioShelf ten slotte biedt plek aan schotels en flessen door middel van een flexibel glasplateau.
Grote, geruisloze koelvriescombinatie die ingebouwd kan worden in elk type keuken
Met een totale nettocapaciteit van 233 liter is de Bosch KIS77AF30 een grote koelvriescombinatie waar je heel wat levensmiddelen in kunt opbergen. Om hem te plaatsen dien je een nis te voorzien van 158 cm hoog, 56 cm breed en 55 cm diep. Het volume van het koelgedeelte bedraagt 172 liter, dat van het vriesgedeelte bedraagt 61 liter. Hoewel de Bosch KIS77AF30 tot de grote koelkasten behoort, creëert hij een geluidsniveau van amper 35dB. Dit is nagenoeg geruisloos te noemen. Zowel in de gesloten als open keuken is deze koelvriescombinatie dus onhoorbaar aanwezig. Wanneer je hem opent, zorgt een LED lamp voor voldoende verlichting om te zien wat je nog in huis hebt.

Laatst bekende prijs: € 781.00

Bekijk alle Bosch koelvriescombinatie (inbouw) KIS77AF30 reviews

About the Author