Bosch koelvriescombinatie (inbouw) KIS87AF30 Outlet review

Bosch koelvriescombinatie (inbouw) KIS87AF30 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelvriescombinatie (inbouw) KIS87AF30 Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Bescherm je boodschappen in de Bosch KIS87AF30
In de Bosch KIS87AF30 inbouw koel vries combinatie kun je met een gerust hart boodschappen bewaren. Je spullen worden in de koelkast en vriezer namelijk beschermd met behulp van verschillende technieken. De VitaFresh plus technologie zorgt ervoor dat levensmiddelen twee keer langer vers blijven door een optimale luchtvochtigheid. Daarnaast hoef je dankzij het LowFrost-systeem een stuk minder vaak te ontdooien. Deze technologie vermindert namelijk de vorming van ijs! Met behulp van Super-vriezen en Super-koelen worden de producten in je diepvries en koelkast nog meer beschermd. Wanneer deze functies zijn ingeschakeld, worden nieuwe producten een stuk sneller gekoeld. Daarnaast kunnen deze functies opwarming van de producten die al in de inbouw koel vries combinatie staan tegenhouden. Hierdoor weet je dat je boodschappen zo goed mogelijk beschermd worden!
Extra ruimte in de koelkast en vriezer
In deze inbouw koel vries combinatie kun je een heleboel boodschappen kwijt, zowel in de koelkast als in de vriezer. De totale nettocapaciteit van deze combinatie is wel 272 liter. Om de ruimte zo goed mogelijk te benutten kun je gebruikmaken van de flexibele VarioShelf. De ene helft van de plaat van veiligheidsglas kan eenvoudig onder het andere gedeelte geschoven worden. Hierdoor maak je heel makkelijk extra ruimte voor grotere artikelen! Om in de vriezer ook grote producten te kunnen bewaren, kun je gebruikmaken van de BigBox-lade. Deze diepe vrieslade biedt ruimte voor grote producten en extra opslag. Hierdoor kun je zoveel mogelijk bewaren in jouw vriezer!
Nog meer gebruiksgemak door extra opties
Naast de mogelijkheden op het gebied van bescherming en extra opslag, kun je met de Bosch KIS87AF30 inbouw koel vries combinatie profiteren van nog meer opties, zoals:
Energiezuinige LED-verlichting die de koelkast en vriezer gelijkmatig verlicht zonder te verblinden
Een vakantie-modus waarmee je tijdens de vakantie de koelkast en vriezer koel houdt en tegelijkertijd energie bespaart
TouchControl-bediening waarmee je eenvoudig de temperatuur kunt instellen via duidelijke sensorvelden

Laatst bekende prijs: € 899.00

Bekijk alle Bosch koelvriescombinatie (inbouw) KIS87AF30 Outlet reviews

About the Author