Bosch koelvriescombinatie KGE39VL4A review

Bosch koelvriescombinatie KGE39VL4A review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelvriescombinatie KGE39VL4A

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Klasse en elegantie
Reusachtig wat deze Bosch koelvriescombinatie KGE39VL4A allemaal in huis heeft. Een A+++ energielabel, een viersterren vriesgedeelte van 88 liter, een VitaFresh zone, een Low Frost systeem en een elegante roestvrijstalen behuizing.
Prachtig van binnen en van buiten
De Bosch koelvriescombinatie KGE39VL4A is niet zo maar een koelkast. Al aan de buitenkant straalt dit apparaat klasse uit. Het strakke tijdloze ontwerp past in elke keuken. Met maximaal slechts 38 decibel is het geluidsniveau nooit overheersend, en de innovatieve techniek van Bosch zorgt voor optimale prestaties bij een laag energieverbruik. Bovendien beschikt de Bosch koelvriescombinatie KGE39VL4A over een VitaFresh zone van 0 ┬░C waarin je verse groente langer vers en knapperig blijft. Wie van kwaliteit houdt zal de hoogwaardige afwerking van het interieur weten te waarderen. Diverse formaten deurcompartimenten voor kleine potjes en pakjes, in hoogte verstelbare plateaus, een flessenrek van roestvrijstaal en twee transparante lades geven je ruimte om al je levensmiddelen overzichtelijk en koel te bewaren.
Hoogstaande technologie voor optimale versheid
De Bosch koelvriescombinatie KGE39VL4A heeft drie ruime vrieslades waaronder een BigBox voor een stapel pizza's, een ijstaart of een groot braadstuk. Dankzij de LowFrost technologie komt ijsvorming bijna niet voor en is ontdooien zelden nodig. De invriescapaciteit bedraagt 14 kilo per 24 uur en als de stroom een keer uitvalt kun je al je diepvriesvoorraden nog 35 uur goed bewaren. In het koelgedeelte zorgt FreshSense technologie voor het beste klimaat voor je levensmiddelen. Speciale sensoren zorgen voor een constante temperatuur, en dat komt de smaak en versheid van je groente zeker ten goede. Als er produkten ongekoeld in de koelkast worden gezet, zoals wanneer je boodschappen hebt gehaald, zorgt de Bosch koelvriescombinatie KGE39VL4A met de functie Super-koelen dat alles snel afkoelt en de temperatuur niet oploopt. Deze functie schakelt automatisch uit na enkele uren of als de gewenste temperatuur bereikt is. Wie de Bosch koelvriescombinatie KGE39VL4A koopt, haalt een fantastisch presterende koelkast in huis met voldoende ruimte voor de levensmiddelen voor een meerpersoonshuishouden. Van de Bosch koelvriescombinatie KGE39VL4A kun je jarenlang plezier hebben.

Laatst bekende prijs: € 749.00

Bekijk alle Bosch koelvriescombinatie KGE39VL4A reviews

About the Author