Bosch koelvriescombinatie KGN39XL35 review

Bosch koelvriescombinatie KGN39XL35 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelvriescombinatie KGN39XL35

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Bosch koelvriescombinatie KGN39XL35 houdt je voedsel langer vers
Met de Bosch koelvriescombinatie KGN39XL35 geniet je nog langer van verse ingrediënten. Deze koelvriescombinatie hoef je nooit handmatig te ontdooien en geeft je veel ruimte, die je naar eigen inzicht in kunt delen. Hij is ook erg zuinig met energie.
Veel ruimte, op maat in te delen
De aantrekkelijke roestvrij stalen Bosch koelvriescombinatie KGN39XL35 zal in geen enkele moderne keuken misstaan. Gezinnen hebben veel baat bij de 279 liter grote koelruimte en het vriesvak met een netto-inhoud van 87 liter. De deurschappen en de legplateaus van veiligheidsglas zijn gemakkelijk zo in te delen dat je optimaal gebruik maakt van je koelruimte. De EasyAccess plateaus schuif je gemakkelijk uit, zodat in en uitladen een peulenschil wordt. Door zijn NoFrost-technologie behoort handmatig ontdooien voorgoed tot het verleden.
Voedsel nog langer vers houden
Het vriesgedeelte is voorzien van handige VarioZone plateaus, die je zelf kunt indelen. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte in je vriezer en kun je ook grotere dingen invriezen en toch overzicht houden. Koop gerust je vlees en vis in het groot in. Binnen 24 uur kan de Bosch koelvriescombinatie KGN39XL35 14 kg tot beneden het vriespunt brengen. Daarmee geef je micro-organismen geen kans om te woekeren. Ook je groente en fruit blijft langer vers en vol voedingswaarde in de speciale VitaFresh groentelade. In deze groentelade kun je zelf de beste luchtvochtigheid en temperatuur instellen, wat vele dagen extra bewaren kan opleveren. De LED-verlichting van deze Bosch is niet alleen zuinig, maar ook zo geplaatst dat je altijd goed overzicht hebt.
Besparen op je energierekening
Deze Bosch koelvriescombinatie KGN39XL35 is zo geconstrueerd dat je hem gerust exact tegen een muur of kast kunt plaatsen, zonder rekening te houden met extra ruimte rondom. Zeker in een keuken die je op de centimeter nauwkeurig wilt indelen, is dit een groot voordeel. Per jaar verbruikt de Bosch koelvriescombinatie KGN39XL35 ongeveer 279 kWu aan energie. Een prestatie die hem een plaats opleverde in de zeer zuinige energie-efficiëntieklasse A++. Bij de volgende jaarafrekening van je energieleverancier merk je zelf dat je veel euro's hebt bespaard.

Laatst bekende prijs: € 749.00

Bekijk alle Bosch koelvriescombinatie KGN39XL35 reviews

About the Author