Bosch koelvriescombinatie KGV33VW31 review

Bosch koelvriescombinatie KGV33VW31 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelvriescombinatie KGV33VW31

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Bosch koelvriescombinatie KGV33VW31
Deze combinatie van koelkast en 4-sterren diepvriezer is voorzien van elektronische temperatuurregeling en een LowFrost-systeem. De koelruimte heeft een VitaFresh lade en een verchroomd flessenrek. In de vriezer zit een extra ruime BigBox lade.
Elektronische temperatuurregeling verhoogt de houdbaarheid van je producten
In zowel de koelruimte als de vriesruimte van de Bosch KGV33VW31 houden elektronische thermostaten de temperatuur zo constant mogelijk op het door jou ingestelde niveau. Zo behouden je etenswaren hun originele structuur langer en kun je ze langer gekoeld of ingevroren bewaren. Voor de bediening van de combi zit er aan de bovenrand een helder paneel met led-indicatoren.
Een praktische koelkast- en vriezerindeling
Transparante plateaus, deurvakken en laden geven je een goed overzicht over de inhoud van de koelkast en vriezer. Om de indeling aan te passen aan de afmeting van je koelproducten zijn 2 van de plateaus en deurvakken in hoogte verstelbaar. Het verchroomd flessenrek kan eenvoudig naar buiten worden gehaald, wanneer je tijdelijk ruimte nodig hebt voor een hoge kom met salade. Voor het opbergen van grote diepvrieswaren of het stapelen van diepvriesdozen zit er een extra diepe BigBox in de vriesruimte.
Kenmerken van de Bosch KGV33VW31 koel-vriescombinatie
VitaFresh vershoudsysteem: In de groente/fruitlade kan de vochtigheidsgraad met een schuifregelaar worden aangepast. Voor bladgroenten is een hogere vochtigheid ideaal, terwijl bepaalde fruitsoorten bij een lagere vochtigheid langer mooi blijven.
Super-vriezen functie: Met een druk op de knop in te stellen wanneer je veel boodschappen in de diepvriezer hebt geladen. De temperatuur wordt tijdelijk verlaagd tot -32 graden Celsius, zodat de nieuwe producten snel invriezen en de andere producten niet opwarmen.
Low-Frost techniek: Dit zorgt voor zeer weinig ijsvorming in de vriezer, waardoor je het toestel minder vaak hoeft te ontdooien.
Led-verlichting: De koelruimte wordt van bovenuit gelijkmatig verlicht. De lamp gaat net zolang mee als de koelkast.
De in wit uitgevoerde vrijstaande koelvriescombinatie is voorzien van in hoogte verstelbare voetjes voorin en rolwieltjes achteraan. Met verbruik van zeer weinig energie (A++) houdt de Bosch KGV33VW31 je levensmiddelen prima gekoeld en ingevroren.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Bosch koelvriescombinatie KGV33VW31 reviews