Bosch koelvriescombinatie KGV36VE32S review

Bosch koelvriescombinatie KGV36VE32S review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelvriescombinatie KGV36VE32S

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Bosch koelvriescombinatie KGV36VE32S
Vrijstaande combi uitgevoerd in urban grijs en voorzien van een led-paneel voor temperatuurregeling. De koelkast heeft een VitaFresh bewaarsysteem, verchroomd flessenrek en led-lamp. In de LowFrost vriezer met snelvriesfunctie zit een BigBox-lade.
Haal het optimale uit je koelkast en diepvriezer
Bij de Bosch KGV36VE32S zit de koelkast boven de diepvriezer, waardoor je de producten die je het meest gebruikt makkelijk kunt bereiken. Van de 4 glazen plateaus zijn 2 in hoogte verstelbaar en ook het verchroomd flessenrek kan lager of hoger worden geplaatst. De deurvakken zijn extra ruim en handig doorzichtig. Het VitaFresh bewaarsysteem zorgt voor een lagere temperatuur in de groentelade en biedt je de mogelijkheid om met een schuifregelaar de vochtigheidsgraad aan te passen. Onder de juiste conditie behouden je verse producten hun uitstraling, voedingswaarde en smaak veel langer. De diepvriezer van de Bosch KGV36VE32S heeft een 4-sterren vriescapaciteit, waardoor je ingevroren producten maandenlang houdbaar blijven. Dankzij LowFrost techniek is er weinig ijsvorming op de verpakking van je levensmiddelen en de binnenwanden. Je hoeft de vriezer minder vaak te ontdooien.
Onderscheidende kenmerken van de Bosch KGV36VE32S
Led-paneel: Middels tiptoetsen met led-indicatoren stel je de gewenste temperatuur eenvoudig en snel in.
Led-lamp: De koelruimte wordt gelijkmatig verlicht. De lamp verbruikt weinig energie en gaat even lang mee als de koelkast.
PowerVentilation: Een constante luchtstroom door de koelkast minimaliseert schommelingen in de temperatuur.
Snelvriezen: Met deze functie werkt de diepvriezer tijdelijk op maximaal vermogen. Zodra alle levensmiddelen op de ingestelde temperatuur zijn, schakelt de functie automatisch uit.
Netto inhoud van 307 liter: De capaciteit is 213 liter in het koelgedeelte en 94 liter in het vriesgedeelte. De combi is ideaal voor huishoudens van 3 tot 4 personen.
De vrijstaande combi is voorzien van urban grijze deuren. Het geeft het toestel een mooie matte look en zorgt voor harmonisatie met de kleur(en) van je keukenkasten. Bewaar je levensmiddelen op de juiste manier in deze gebruiksvriendelijke, zuinige koel-diepvriescombinatie.

Laatst bekende prijs: € 519.00

Bekijk alle Bosch koelvriescombinatie KGV36VE32S reviews