Electrolux koelkast (inbouw) ERN1701FOW review

Electrolux koelkast (inbouw) ERN1701FOW review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Electrolux koelkast (inbouw) ERN1701FOW

Name
Review score

Product informatie:

Electrolux ERN1701FOW: een complete koelkast
Besef je nog wel eens hoe ons leven is veranderd door de koelkast? Ineens werd het mogelijk om etenswaren veel langer te bewaren en zelfs producten in te vriezen. De Electrolux ERN1701FOW inbouwkoelkast heeft alle voordelen van een moderne koelkast.
Vochtregulatie is belangrijk
De Electrolux ERN1701FOW biedt alle voordelen van een hedendaagse koeling, maar tegelijkertijd geniet je bij dit model van wat extra technische snufjes. Om de textuur van verse voedingswaren langer te behouden is vochtregulatie bijvoorbeeld noodzakelijk. Het CrispFresh systeem van de ERN1701FOW zorgt ervoor dat er constante controle van de juiste vochtigheidsgraad in de koelkast plaatsvindt. Hierdoor blijven voedingsmiddelen langer vers en knapperig. Dit geldt zowel voor fruit en groente als voor andere verse levensmiddelen.
Ga efficiënt om met de ruimte die je hebt
Heb jij het ook wel eens dat je ruimte tekort lijkt te komen in je koelkast? Het koelgedeelte van de ERN1701FOW heeft een capaciteit van maar liefst 152 liter. Door het nieuwe ontwerp zijn de glazen plateaus dieper en breder en heb je meer ruimte. Zo is het eenvoudig om de koelkast op een efficiënte manier te vullen en optimaal gebruik te maken van de ruimte. Bovendien is er een apart rek aanwezig voor de flessen, want natuurlijk wil jij lekkere dranken ook koud kunnen zetten. De koelkast is nog nooit zo overzichtelijk geweest!
Diepvriesruimte met 4 sterren
Alles blijft goed bevroren bij een temperatuur van -18 graden Celsius, maar je kunt bovendien ook dingen eenvoudig invriezen bij deze temperatuur. Het vriesvak van de ERN1701FOW is met 17 liter heel royaal te noemen en je kunt er dan ook prima een voorraadje in aanleggen. Handig voor als je een keer niet de deur uit wilt om boodschappen te doen of wanneer je onverwachts gasten krijgt. Doordat de diepvries in de koelkast geïntegreerd is, bespaar je daarnaast ook nog de nodige ruimte. De Electrolux ERN1701FOW is een inbouwkoelkast met een apart vriesgedeelte. De inhoud van de koeling bedraagt maar liefst 152 liter en het vriesvak heeft een capaciteit van 17 liter.

Laatst bekende prijs: € 450.00

Bekijk alle Electrolux koelkast (inbouw) ERN1701FOW reviews