Electrolux koelkast (inbouw) ERN2001BOW review

Electrolux koelkast (inbouw) ERN2001BOW review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Electrolux koelkast (inbouw) ERN2001BOW

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Electrolux inbouwkoelkast ERN2001BOW: compact en innovatief
De Electrolux ERN2001BOW is een compacte inbouwkoelkast met vriesvak. Met het A+ label is het energieverbruik van het toestel beperkt tot 215 kWh.
Vernieuwende legplateaus
Zoals steeds blinkt Electrolux uit met performante en handige toestellen. Zeer interessant aan dit toestel is bijvoorbeeld dat je de draairichting van de deur kunt aanpassen. De legplateaus van Electrolux zijn ook baanbrekend qua ontwerp. Je benut het maximale oppervlak van deze leggers tot in de hoeken. De legplateaus kun je zelf verplaatsen. Zo deel je de koelkast in op een manier die jou het beste past. Verse groenten berg je op in een van de twee groentelades onderaan.
Geruisloos en energiezuinig
De Electrolux ERN2001BOW heeft een nettocapaciteit van 174 liter, wat voldoende is voor een gezonde mix van verse etenswaren. Met een geluidsniveau van 35 dB is dit toestel zo goed als geruisloos. Je zult dus niet opschrikken als de motor plots aanslaat. De LED-verlichting geeft je een goed overzicht van de inhoud van de koelkast en is bovendien nog energiezuinig ook.
In elke keukenkast in te bouwen
De vriezer van dit toestel bevindt zich bovenaan en heeft een nettocapaciteit van 15 liter. Dit is voldoende om enkele diepvriesmaaltijden en bijvoorbeeld ook nog enkele porties diepvrieskruiden op te slaan. Ook heb je steeds ijsblokjes bij de hand om drankjes af te koelen. Met een hoogte van 121,8 centimeter, een breedte van 54 centimeter en een diepte van 54,9 centimeter is het toestel geschikt om in elke keukenkast in te bouwen. Als er op de plaats waar je het toestel wenst te plaatsen niet direct een stopcontact is, dan is het snoer van 2,4 meter een handige oplossing.
Klein maar fijn
Kortom, als je op zoek bent naar een compacte maar tegelijk goed presterende inbouwkoelkast met vriesvak, dan is de Electrolux ERN2001BOW een uitstekende keuze.

Laatst bekende prijs: € 549.00

Bekijk alle Electrolux koelkast (inbouw) ERN2001BOW reviews

About the Author