Electrolux koelkast (inbouw) ERN2001BOW review

Electrolux koelkast (inbouw) ERN2001BOW review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Electrolux koelkast (inbouw) ERN2001BOW

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Electrolux ERN2001BOW: een praktisch en functioneel inbouwtoestel
De Electrolux ERN2001BOW is een inbouwkoelkast met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het toestel heeft een vriesvak en is voorzien van het A+ label, wat zorgt voor een verbruik van 215 kWh op jaarbasis.
Drie legplateaus waarvan je het oppervlak maximaal benut
Dit inbouwtoestel van Electrolux is 121,8 centimeter hoog, 54 centimeter breed en 54,9 centimeter diep. Je monteert het toestel gemakkelijk in een standaard-keukenkast. Het snoer is 2,4 meter lang en daardoor kun je het ook op een flexibele manier een plaats geven in een bestaande keuken. Ook binnenin is het toestel interessant. Zo zijn er drie legplateaus die zo ontworpen zijn dat je het volledige oppervlak maximaal kunt benutten. De indeling bepaal je helemaal zelf. Ook kun je deze leggers makkelijk uit de koelkast nemen om ze schoon te maken of om de indeling binnenin het toestel te veranderen. De koelkast heeft een inhoud van 173 liter. Dat is voldoende voor een klein gezin.
Optimale luchtvochtigheid dankzij “automatisch ontdooien”
De Electrolux ERN2001BOW heeft onderaan twee lades om groenten en fruit in op te bergen. Deze lades zijn gemaakt uit stevig en transparant plexiglas, waardoor je altijd goed ziet wat er in ligt. De energiezuinige LED-verlichting verlicht de binnenkant van het toestel zodat je goed ziet wat je bewaart. Met de functie “automatisch ontdooien” blijven voedingswaren optimaal bewaard. Dankzij dit systeem verdampt het dooiwater buiten het apparaat. Het is dus niet nodig om nu en dan vocht weg te nemen met een handdoek. Het geluidsniveau is beperkt tot maximaal 35 dB, waardoor je in alle rust in je keuken kunt eten en genieten.
Vriesvak met 15 liter inhoud
De Electrolux ERN2001BOW heeft een vriesvak met een inhoud van 15 liter. Dit maakt dit vriesvak geschikt om enkele diepvriesmaaltijden of porties bereide groenten te bewaren en natuurlijk om een voorraad ijsblokjes te maken. De temperatuur is standaard ingesteld op -18 graden Celsius. Kortom, met de Electrolux ERN2001BOW haal je een praktisch en functioneel inbouwtoestel in huis!

Laatst bekende prijs: € 549.00

Bekijk alle Electrolux koelkast (inbouw) ERN2001BOW reviews