Electrolux koelvriescombinatie (inbouw) ENN2801EOW review

Electrolux koelvriescombinatie (inbouw) ENN2801EOW review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Electrolux koelvriescombinatie (inbouw) ENN2801EOW

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Geniet nog meer van je maaltijd met de Electrolux ENN2801EOW
Een moderne koel-vriescombinatie, zoals de Electrolux ENN2801EOW, heeft vele extra’s die ervoor zorgen dat je voedingswaren lang vers en knapperig blijven. Zo geniet je nog meer van je maaltijd.
FastFreeze en CrispFresh
Door de FastFreeze functie kun je vers voedsel erg snel invriezen. Hierdoor behoud je vitaminen en smaak uitstekend en heb je de functionaliteit van een diepvriezer tot je beschikking. De ENN2801EOW vriest op zo’n hoog niveau dat de gezonde kwaliteiten van voedsel behouden blijven. Als je vers voedsel in de koeling langer vers en knapperig wilt houden, is het van het grootste belang om een goede vochtregulatie in je koelkast te hebben. Het CrispFresh systeem controleert constant de juiste vochtigheidsgraad.
Overzichtelijk en praktisch in het gebruik
De transparante voorzijde van het diepvriesgedeelte geeft jou een goed overzicht van alle waren. Als er een totale lade moet worden verplaatst, maken de ergonomische handgrepen dat heel gemakkelijk. De moderne led-verlichting zorgt voor een goed zicht, ook als de combinatie vol is. Wanneer je de Electrolux ENN2801EOW opent, gaat het licht automatisch aan. Mocht de stroom een keer uitvallen, dan hoef jij je geen zorgen te maken. De spullen in de diepvries blijven ongeveer 22 uur lang koel genoeg in deze handige koel-vriescombinatie.
Voldoende ruimte voor al je favoriete levensmiddelen
Met een inhoud van 277 liter kan je extra veel opbergen. In het koelingsgedeelte zijn de glazen plateaus breder en dieper, waardoor jij meer ruimte hebt om de koelkast te vullen. Er is een speciaal rekje voor de flessen en je hebt ook de beschikking over een eierrekje, waardoor je het heel efficiënt kunt indelen. Het koelkastgedeelte heeft een inhoud van 202 liter. Dat houdt in dat het vriesgedeelte ook maar liefst 75 liter beslaat. Bovendien is de Electrolux koel-vriescombinatie energiebesparend. Dat maakt dit model niet alleen een goede keuze voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. De Electrolux ENN2801EOW is een ideale koel-vriescombinatie waarin levensmiddelen nog langer lekkerder blijven. Bovendien is het model heel efficiënt afgewerkt, waardoor je over heel veel ruimte beschikt.

Laatst bekende prijs: € 679.00

Bekijk alle Electrolux koelvriescombinatie (inbouw) ENN2801EOW reviews