Etna koelkast (inbouw) EEK151A Outlet review

Etna koelkast (inbouw) EEK151A Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Etna koelkast (inbouw) EEK151A Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Zuinige inbouw koelkast van Etna
Etna is een bedrijf waar altijd hard wordt gewerkt aan het verbeteren van de producten. Zo wordt er ook altijd hoog ingezet op de zuinigheid van bijvoorbeeld de koelkasten van dit merk. Daar plukt u als gebruiker dan weer de vruchten van.
Simpele maar effectieve koelkast
De Etna EEK151A is een inbouw koelkast die zonder opsmuk zijn werk prima doet. Het gaat hier om een koelkast die daadwerkelijk alleen ingezet kan worden voor koelen, er is geen vriesgedeelte aanwezig. De koelkast is verder voorzien van vier verstelbare planken en twee groentelades. De planken zijn dan ook nog eens voorzien van een speciale anti-lek rand, mocht er per ongeluk een fles of pak niet helemaal goed zijn afgesloten.
Automatisch uw koelkast ontdooien
Met deze koelkast zijn de ongemakken van het met de hand ontdooien verleden tijd. Dit is namelijk een koelkast die zichzelf volledig automatisch ontdooit. Dit wordt razendsnel en heel eenvoudig gedaan, zodat u zich daar verder geen zorgen over hoeft te maken. Op deze manier weet u ook zeker dat er niks met de producten in de koelkast mis kan gaan tijdens het ontdooien.
De draairichting van uw deur veranderen
Bij deze koelkast is het eenvoudig om de draairichting van de deur aan te passen. Zo kunt u zelf beslissen welke kant de deur op moet draaien. Dat is handig als de standaard draairichting van de deur in uw inrichting niet helemaal goed uitkomt.
Compleet uitgeruste koelkast
Deze inbouw koelkast is compleet uitgerust en eenvoudig in te bouwen. Zo is de koelkast bijvoorbeeld ook voorzien van een handig eierrekje. In de deur zijn nog drie planken waar u pakken drinken of flessen neer kunt zetten. Dankzij het flinke volume van de koelkast kunt u hier heel wat producten in kwijt.

Laatst bekende prijs: € 319.00

Bekijk alle Etna koelkast (inbouw) EEK151A Outlet reviews

About the Author