Etna koelkast KKV5055BLA (Blauw) review

Etna koelkast KKV5055BLA (Blauw) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Etna koelkast KKV5055BLA (Blauw)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De unieke retro look van de Etna KKV5055BLA
De Etna koelkast KKV5055BLA (Blauw) is een koelkast op tafelhoogte met een unieke retrolook. Het lichtblauwe toestel oogt compact, maar biedt toch 123 liter koelruimte. Deze koelkast is een echte eyecatcher om drankjes en hapjes koel te bewaren in je appartement of studio.
Blauw, blauw, blauw
Met een hoogte van 90 centimeter, een diepte van 56,2 centimeter en een breedte van 55,2 centimeter kun je dit toestel vrij in je keuken plaatsen zonder dat het al te veel ruimte inneemt. Dit retrolook toestel lijkt zo uit de film Grease of de serie Happy Days gekomen. Het heeft een lichtblauwe kleur en een robuust metalen handvat. De metalen behuizing is een streling voor het oog.
Groot gebruiksgemak
Gebruiksgemak is heel belangrijk voor Etna. Zo vind je in het toestel een handige draaiknop, waarvan je heel helder de koelstand van kunt aflezen en ook kunt bijstellen. Het energieverbruik ligt laag met een gemiddelde van 87,6 kWh op jaarbasis. Het toestel heeft energieklasse A++, wat het ook nog eens goedkoop in het gebruik maakt. Een vriesvak is niet voorzien in dit toestel.
Drie legplateaus om lekkers te bewaren
Met maar liefst drie legplateaus kun je heel wat lekkere etenswaren en hapjes koel bewaren. Twee van de drie plateaus kun je in de hoogte verstellen. Bovendien hebben alle plateaus een lekrand waardoor deze plateaus ook steeds netjes en verzorgd zijn. Het toestel is uitgerust met een antibacterieel systeem, waardoor je voeding lang vers blijft. Met de ledverlichting heb je bovendien een goed overzicht op de inhoud van je koelkast. En met een maximaal geluidsniveau van 41 dB blijft het geluid ook beperkt, ook al plaats je het toestel in een leefkeuken of studio. Kortom, ben je op zoek naar een tof en tegelijk energiezuinige koelkast, dan is de Etna koelkast KKV5055BLA (Blauw) the perfect match!

Laatst bekende prijs: € 280.00

Bekijk alle Etna koelkast KKV5055BLA (Blauw) reviews

About the Author