Etna koelkast KKV5055ZWA review

Etna koelkast KKV5055ZWA review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Etna koelkast KKV5055ZWA

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Etna koelkast KKV5055ZWA is stijlvol en handig
De Etna koelkast KKV5055ZWA is gemakkelijk op maat in te delen en springt erg zuinig om met energie. Deze in een smaakvolle retro-look vormgegeven koelkast geeft je keuken een stijlvolle uitstraling en houdt je levensmiddelen lang in topconditie.
Prachtige vormgeving en handig in te delen
De Etna koelkast KKV5055ZWA heeft een koelruimte van 123 liter, wat genoeg is voor alleenstaanden, koppels of een klein gezin. Deze tafelmodel koelkast maakt deel uit van de zeer aantrekkelijke Etna Retro-lijn. Het ontwerp van je koelkast met zijn afgeronde vormen en grote deurhendel doet denken aan het design uit de jaren vijftig, wat bij velen nostalgische gevoelens oproept. Je koelkast heeft drie legplateaus van hoogwaardig veiligheidsglas met praktische anti-lekranden. Twee van de plateaus kun je zelf op verschillende hoogtes plaatsen, zodat je deze Etna zelf geheel aan jouw consumptiepatroon kunt aanpassen.
Simpel te reinigen en een aanwinst voor je keuken
Met een hoogte van slechts 90 cm is er in je keuken altijd een goede plek voor deze opvallende Etna koelkast KKV5055ZWA te vinden. Het is belangrijk om goed overzicht in je koelkast te houden. De zeer heldere LED-verlichting van deze Etna koelkast maakt dat tot een peulenschil. Ook een goede hygiëne draagt bij aan het langer kunnen bewaren van levensmiddelen. De legplateaus, de drie deurschappen en de extra grote groentelade zijn eenvoudig te verwijderen en kunnen zonder problemen in je afwasmachine worden gereinigd. Doe dit regelmatig en je zult merken dat je bijna nooit meer iets weg hoeft te gooien. Dat kan je veel geld schelen.
Zuinig met energie, goed voor je portemonnee
Deze mooie Etna koelkast KKV5055ZWA hoor je bijna niet als hij werkt. Hij produceert een geluidsniveau van 42 dB, wat je kunt vergelijken met een gesprek op gedempte toon. Je Etna koelkast KKV5055ZWA mag er dan wel uitzien als een koelkast uit de jaren vijftig, maar het energieverbruik is helemaal van de 21ste eeuw. Op jaarbasis verbruikt hij slechts 88 kWu. Dit leverde hem een plek op in de zeer zuinige energie-efficiëntieklasse A++. Je jaarlijkse energierekening zal hierdoor eerder dalen dan stijgen en dat levert je geld op.

Laatst bekende prijs: € 279.00

Bekijk alle Etna koelkast KKV5055ZWA reviews

About the Author