Etna koelkast KVV155WIT review

Etna koelkast KVV155WIT review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Etna koelkast KVV155WIT

Name
Review score

Product informatie:

Kleine afmetingen, grote inhoud
De Etna KVV155WIT is een witte vrijstaande koelkast met bescheiden afmetingen, want dit tafelmodel is maar 85 centimeter hoog en slechts 55 centimeter breed. Toch heeft deze koelkast een opvallend ruime inhoud. Het koelgedeelte heeft een nettocapaciteit van meer dan 100 liter en in het viersterrenvriesvak kun je netto nog eens 15 liter kwijt. Aan de binnenzijde van de koelkast bevinden zich twee glazen legplateaus met een lekrand en vind je ook een brede groente- en fruitlade. In de drie compartimenten in de deur kun je moeiteloos meerdere flessen, blikjes, eieren en kleine verpakkingen kwijt.
Zuinig en overal te plaatsen
Deze energiezuinige koelkast met handige verwisselbare deur vriest ook zonder problemen verse producten in:
Bespaar op je energierekening: het energielabel A+ geeft aan dat de Etna KVV155WIT effici├źnt met energie omgaat. In vergelijking met oudere tafelmodel koelkasten verbruik je daardoor aanzienlijk minder stroom. Zo bespaar je al snel op je energierekening en verdient deze koelkast zichzelf terug.
Dankzij verwisselbare deur flexibeler te plaatsen: de deur kun je zowel aan de linkerzijde als aan de rechterzijde van deze koelkast plaatsen. Door deze verwisselbare draairichting kun je de Etna KVV155WIT gemakkelijker gebruiken in ruimtes waar weinig plaats is of die een aparte indeling hebben.
Probleemloos producten invriezen: alleen een vriesvak met vier sterren is geschikt om producten voor langere tijd te bewaren en verse producten in te vriezen. In het viersterrenvriesvak van de Etna KVV155WIT heb je voldoende ruimte om vers brood, diepvriespizza's of zelfbereide maaltijden lang en goed te bewaren.
Met handige ledverlichting: deze witte koelkast van Etna is voorzien van ledverlichting. Dat zorgt niet alleen voor helder licht, maar gaat ook langer mee en verbruikt bovendien veel minder stroom dan traditionele koelkastverlichting.
Door zijn compacte afmetingen en verwisselbare deur is deze energiezuinige koelkast van Etna zeer geschikt voor gebruik in kleinere ruimtes.

Laatst bekende prijs: € 209.00

Bekijk alle Etna koelkast KVV155WIT reviews