Etna koelkast KVV555WIT Outlet review

Etna koelkast KVV555WIT Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Etna koelkast KVV555WIT Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Etna KVV555WIT: prima koelen en vriezen met een compact apparaat
Met de Etna KVV555WIT kies je voor een compact tafelmodel koelkast met verrassend veel inhoud voor koelen en vriezen. Wanneer je weinig ruimte ter beschikking hebt, is deze koelkast dé ideale oplossing. De optimale prestaties, het formaat en de fluisterstille werking maken van dit model een praktische aanwinst waaraan je jarenlang veel plezier kunt beleven.
Innovatieve techniek voor zorgeloos gebruikersgemak
De Etna KVV555WIT mag dan niet de grootste zijn, maar wat deze koelkast moet doen doet hij goed. Dit model met zijn 103 liter inhoud houdt je gekoelde en ingevroren producten langdurig vers. Automatische ontdooiing, een deur met verwisselbare draairichting en de LED verlichting staan garant voor praktisch zorgeloos gebruikersgemak. Wanneer de stroom uitvalt, heeft deze koelkast een bewaartijd van tenminste 11 uur. Deze robuuste kleine koelkast heeft 2 degelijke draagplateau’s, 3 deurvakken en een aparte transparante groentelade. Het handige 4-sterren vriesvak met een inhoud van 15 liter maakt het plaatje compleet. Zo heb je in huis of bijvoorbeeld in een studentenwoning de beschikking over alle moderne gemakken op het gebied van koelen en vriezen. Bovendien lever je door het lage energieverbruik ook nog eens een goede bijdrage aan een schoner milieu terwijl je meer geld overhoudt voor andere belangrijke zaken. De vrijstaande Etna KVV555WIT heeft aantrekkelijke specificaties zoals:
een strak eigentijds design
103 liter inhoud
een deur met verwisselbare draairichting
een 4-sterren vriesvak met 15 liter inhoud
3 praktische deurvakken
een handige groentelade
2 stevige glazen draagplateau’s
A++ Energie-efficiëntieklasse
een laag geluidsniveau van 41 db
Snel en eenvoudig aanschaffen bij BCC
Als je een scherp geprijsd klein model koelkast met veel binnenruimte en een behoorlijk vriesvak zoekt, dan biedt de Etna KVV555WIT precies wat je nodig hebt. Je kunt dit model in de online shop bestellen of persoonlijk aanschaffen in een van de filialen van BCC.

Laatst bekende prijs: € 209.00

Bekijk alle Etna koelkast KVV555WIT Outlet reviews

About the Author