Etna koelkast KVV754BEI (Beige) review

Etna koelkast KVV754BEI (Beige) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Etna koelkast KVV754BEI (Beige)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Etna koelkast KVV754BEI (Beige), retro én modern
De Etna koelkast KVV754BEI (Beige) lijkt op een klassiek model uit de jaren vijftig. Echter, vanbinnen is hij ultramodern. Handig in te delen, veel ruimte en systemen die je voedsel nog langer goed houden. Ook is hij bijzonder zuinig met energie.
Een design koelkast met een aantrekkelijke retro-look
De Etna koelkast KVV754BEI (Beige) is onderdeel van de aantrekkelijke Etna Retro-lijn. In deze retro-lijn vind je prachtige koelkasten die zo uit de jaren vijftig lijken te stammen. Je ziet de grote hendel en de mooie afgeronde hoeken die een uiting zijn van de smaak van 70 jaar geleden, die een come-back lijkt te maken. Open je jouw Etna koelkast, dan zie je een eigentijds apparaat met veel moderne opties. Deze ruime koelkast heeft een hoogte van 154 cm, een breedte van 60 cm en een diepte van 66,9 cm. De totale koelinhoud bedraagt 229 liter, met een vriesgedeelte van 25 liter. Deze Etna past prima in een design keuken van een klein gezin.
Moderne opties en gebruiksgemak
In het koelgedeelte van de Etna koelkast KVV754BEI (Beige) vind je drie glazen legplateaus met anti-lekranden. Deze plateaus kun je zelf op de voor jou meest praktische hoogte plaatsen. Zo deel je jouw koelkast het efficiëntst in en heb je meer ruimte voor jouw levensmiddelen. De binnenkant van de deur heeft een aantal handige SimpleSlide deurvakjes. Deze plaats je op de hoogte die jou het beste uitkomt. Je krijgt ook een handig flessenrek en een dubbele flessenbak. Alle dranken die je gekoeld wilt bewaren bewaar je daar veilig, stabiel en met zo min mogelijk ruimteverlies. Voor groente en fruit is er de speciale CrispZone lade, met eigen vochtigheidsregeling. Dit houdt je groente vers en knapperig. In de FreshZone lade is de temperatuur optimaal voor vlees en vis.
Erg zuinig met energie
Als deze Etna koelkast KVV754BEI (Beige) echt uit de jaren vijftig zou komen, zou je dat merken aan je energierekening die echt hoger zou uitvallen. Deze Etna echter gebruikt zo weinig energie, dat je beslist gaat besparen bij je energieleverancier. Per jaar verbruikt hij slechts 124 kWu, waardoor hij is ingedeeld in de allerzuinigste energie-efficiëntieklasse, A+++.

Laatst bekende prijs: € 682.00

Bekijk alle Etna koelkast KVV754BEI (Beige) reviews

About the Author