Etna koelkast KVV754ROO (Rood) review

Etna koelkast KVV754ROO (Rood) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Etna koelkast KVV754ROO (Rood)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Etna koelkast KVV754ROO (Rood)
Een 154 cm hoge koelkast met een mooie retro vormgeving. Dynamische koeling reguleert de temperatuur en IonAir houdt de lucht fris. De koelruimte is voorzien van een CrispZone en FreshZone. De Low Frost vriesruimte heeft een inhoud van 25 liter.
Dynamische koeling en speciale zones
Dynamische koeling zorgt voor een gelijkmatige circulatie van de koele lucht door de koelruimte. Dit houdt de temperatuur op elke plek stabiel, waardoor je levensmiddelen langer vers blijven. In de FreshZone lade kun je vlees en vis op een lagere temperatuur bewaren. Voor groente en fruit is er een CrispZone lade met vochtigheidsregeling. Dankzij de geleidewieltjes gaat de lade altijd soepel open en dicht.
IonAir technologie zorgt voor een frisse koelruimte
De ETNA KVV754ROO maakt gebruik van innovatieve IonAir technologie om een natuurlijk microklimaat in de koelkast te scheppen. IonAir doodt 95% van de bacteriën en neutraliseert nare luchtjes in de koelruimte. In deze frisse omgeving behouden producten hun specifieke kenmerken, zoals smaak en geur, veel beter.
Andere features van de ETNA koelkast KVV754ROO (Rood)
De koelruimte is voorzien van 3 in hoogte verstelbare glazen legplateaus met lekrand. Voor dranken is er stevig rek in de binnenruimte en een dubbele flessenbak in de deur. De SimpleSlide deurvakjes zijn heel eenvoudig in hoogte verstelbaar.
Heldere LED verlichting zorgt voor een goed overzicht op alle hoeken van de koelruimte.
Het 4-sterren vriesvak beschikt over Low-Frost waardoor de ijsvorming op je levensmiddelen en het interieur van het vriesvak vermindert. Het apparaat werkt efficiënter en hoeft je minder vaak te ontdooien.
De koelkast heeft een zeer zuinig A+++ energielabel.
Met een inhoud van 229 liter in de koelruimte en 25 liter in het vriesvak biedt de KVV754ROO voldoende ruimte voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het retro ontwerp en de karmijnrode tint van de vrijstaande koelkast geven je woonkeuken een unieke uitstraling.

Laatst bekende prijs: € 649.00

Bekijk alle Etna koelkast KVV754ROO (Rood) reviews

About the Author