Etna koelkast KVV754ZIL (Zilver) review

Etna koelkast KVV754ZIL (Zilver) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Etna koelkast KVV754ZIL (Zilver)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Etna koelkast KVV754ZIL (Zilver)
Deze retro-koelkast is uitgerust met LED-verlichting, glazen legplateaus, een FreshZone lade, CrispZone lade en SimpleSlide deurvakken. Dynamische koeling en IonAir reguleren het binnenklimaat. In het 25 liter vriesvak zit LowFrost technologie.
Een zeer praktische indeling
Met een totale inhoud van 254 liter biedt de KVV754ZIL voldoende ruimte voor een klein huishouden. De legplateaus zijn van veiligheidsglas vervaardigd en voorzien van een handige lekrand. De plateaus, het verchroomd flessenrek en de SimpleSlide deurvakken zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar. In het extra brede deurvak kun je plenty melkpakken en flessen frisdrank plaatsen. Onderin de koelruimte zitten 2 laden: een Crispzone met vochtigheidsregeling voor fruit en groente en een extra gekoelde FreshZone voor vlees en vis. Dankzij de heldere LED-lamp heb je een goed overzicht op de volledige koelruimte.
Kenmerken van de ETNA koelkast KVV754Zil (Zilver)
Dynamische koeling: Dit systeem houdt de temperatuur stabiel en zorgt voor een gelijkmatige circulatie van de koele lucht. Hierdoor blijven alle producten langer houdbaar in de koelruimte.
IonAir: Deze technologie doodt 95% van de bacteriën en neutraliseert nare luchtjes. Zodoende ruikt de koelkast frisser en bederven levensmiddelen minder snel.
Superkoelen: Deze functie kun je inschakelen wanneer je veel nieuwe boodschappen in de koelkast plaatst. De koeltemperatuur wordt tijdelijk verlaagd om te voorkomen dat de andere producten opwarmen. Superkoelen schakelt automatisch weer uit.
LowFrost: In het 4-sterren vriesvak zijn de vrieselementen in de wanden weggewerkt. De LowFrost technologie zorgt voor minder ijsvorming op je producten en tegen de wanden van het vriesvak. Je hoeft maar 1 tot 2 keer per jaar te ontdooien.
A+++ energielabel, bijzonder zuinig.
 
Geef je keuken een persoonlijke touch
Het ontwerp van ETNA KVV754ZIL geeft je keuken of woonkeuken karakter. De 154 cm hoge vrijstaande koelkast heeft elegante ronde hoeken en een klassieke chrome deurgreep. Dankzij de zilvergrijze tint kun je het apparaat met haast elk interieur combineren. Houd je boodschappen perfect gekoeld en ingevroren in deze fraaie retro-koelkast.

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle Etna koelkast KVV754ZIL (Zilver) reviews

About the Author