Etna koelkast met vriesvak KVV754ZWA (Zwart) review

Etna koelkast met vriesvak KVV754ZWA (Zwart) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Etna koelkast met vriesvak KVV754ZWA (Zwart)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Etna koelkast met vriesvak KVV754ZWA (Zwart)
Deze stijlvolle retro-koelkast maakt gebruik van IonAir technologie en dynamische koeling. In de koelruimte vind je een FreshZone lade, CrispZone lade, glazen legplateaus en een flessenrek. De SimpleSlide deurvakken zijn eenvoudig verstelbaar.
Bewaar je producten in een natuurlijk microklimaat
De ETNA KVV754ZWA combineert zijn retro uiterlijk met de techniek van vandaag. Middels dynamische koeling wordt de temperatuur stabiel op het ingestelde niveau gehouden. Een gelijkmatige luchtcirculatie zorgt ervoor dat het zowel boven- als onderin de koelruimte even koud is. IonAir technologie neutraliseert bacteriën en houdt de ruimte fris. In dit goed gereguleerde microklimaat behouden je levensmiddelen hun structuur, geur en smaak langer. Bij het inladen van veel nieuwe boodschappen kun je de superkoelen functie inschakelen, waardoor de koeltemperatuur tijdelijk wordt verlaagd.
Een flexibel indeelbare koelruimte met CrispZone en FreshZone
De koelruimte heeft een nettoinhoud van 229 liter. Van de 4 glazen legplateaus met lekrand zijn 3 in hoogte verstelbaar. Flessen wijn en frisdrank bewaar je overzichtelijk op het verchroomd flessenrek en in het extra brede deurvak. Dankzij het SimpleSlide systeem zijn de deurvakken heel gemakkelijk in hoogte te verstellen. Vlees en vis kun je op een lagere temperatuur bewaren in de FreshZone lade. In de ruime CrispZone lade met vochtigheidsregeling blijven groente en fruit langer knapperig en mooi. LED-verlichting geeft je een helder overzicht op de inhoud van de koelruimte.
4-sterren vriesvak met Low Frost
In het 25 liter ruime vriesvak van de ETNA KVV754ZWA zit Low Frost technologie. De vrieselementen zijn in de wanden weggewerkt, waardoor er minder ijsvorming is op je levensmiddelen en tegen het interieur van het vriesvak. De koelkast verbruikt hierdoor minder energie en je hoeft slechts 1 tot 2 keer per jaar te ontdooien.
Een cool ontwerp
De Etna koelkast met vriesvak KVV754ZWA (Zwart) is 154 cm hoog en voorzien van een stevige klassieke deurgreep. De glanzende zwarte tint van het apparaat sluit goed aan bij nagenoeg elk interieur. Geef je keuken, eetruimte of woonkamer een persoonlijke touch met deze mooie retro-koelkast.

Laatst bekende prijs: € 618.00

Bekijk alle Etna koelkast met vriesvak KVV754ZWA (Zwart) reviews

About the Author