Exquisit koelkast KS17-4RVA++ review

Exquisit koelkast KS17-4RVA++ review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Exquisit koelkast KS17-4RVA+

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Plaats deze koelkast zelfs in de kleinste ruimte
Het apparaat heeft prima afmetingen voor kleine huishoudens, maar kan natuurlijk ook als extra koelkast dienen voor in de garage of bijkeuken. Omdat de deur van het vrijstaande model de mogelijkheid heeft om zowel naar links als naar rechts te draaien, hoef je je geen zorgen te maken of er wel genoeg ruimte is om de deur open en dicht te laten gaan. Wanneer het niet past, draai je gewoon de scharnieren van de deur om.
Breng jouw elektriciteitsrekening omlaag
Elektrische apparaten kunnen ingedeeld worden van energie-efficiëntieklasse A tot G. De apparaten met energie-efficiëntieklasse G vallen onder de minst zuinige modellen, terwijl de apparaten met energie-efficiëntieklasse A het zuinigst omgaan met elektriciteit. Deze koelkast is zo zuinig dat het model een efficiëntieklasse van A+ heeft. Door te kiezen voor deze koelkast zal er veel minder elektriciteit gebruikt worden, waardoor de elektriciteitsrekening lager zal uitvallen. Af en toe stopt de koelkast even met koelen, zodat de maximale temperatuur niet wordt overschreden en er geen ijsvorming kan ontstaan. Het overtollige water wordt netjes afgevoerd. Het effect van ijsvorming is dat het apparaat harder moet werken en daardoor meer energie verbruikt. Dit zal bij de Exquisit KS17 4RVA niet gebeuren.
Efficiënte indeling voor optimaal gebruiksgemak
Omdat de koelkast niet over een vriesvakje beschikt, is er extra veel ruimte voor alle boodschappen die koel gehouden moeten worden. Met een koelgedeelte van 130 liter dat voorzien is van een royale groentelade, drie legplateaus en bakjes in de deur, kun je het apparaat heel efficiënt indelen. Deze koelkast van Exquisit kan prima dienen als koelkast voor kleinere huishoudens, maar ook als extra koelkast om nog meer etenswaren koel te kunnen houden. Daarnaast is het apparaat energiezuinig en zeer efficiënt in te delen.

Laatst bekende prijs: € 239.00

Bekijk alle Exquisit koelkast KS17-4RVA+ reviews

About the Author