Hoover wijnkoelkast HWC25360DL review

Hoover wijnkoelkast HWC25360DL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Hoover wijnkoelkast HWC25360DL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Grote capaciteit wijnkoeler
Bewaar je favoriete wijnen altijd op de juiste temperatuur met de Hoover HWC25360DL. Deze ruime wijnkoelkast heeft een netto inhoud van 198 liter, waardoor je 70 flessen wijn kunt bewaren onder optimale omstandigheden.
Bewaar 70 flessen wijn onder optimale omstandigheden
De Hoover HWC25360DL is een 142 centimeter hoge wijnkoeler met een breedte van 49 centimeter en een diepte van 59 centimeter. Je hebt de beschikking over 5 houten legplateaus en 1 wijnrek. Hierdoor beschikt dit model over een ruimte voor maar liefst 70 flessen van gemiddeld 0,75 liter. Hierdoor is dit model niet alleen geschikt voor de wijnliefhebber in eigen huis, maar kan het ook op professionele wijze gebruikt worden in bijvoorbeeld een restaurant.
Presenteer de mooiste wijnen zoals jij het wilt
De vrijstaande kast is voorzien van een zwart design met roestvrijstalen elementen op de deur en het handvat. De roestvrijstalen delen zijn voorzien van “”Finger-proof”” Inox, zodat je geen vingerafdrukken achter zult laten bij het gebruik van deze wijnkoelkast. De temperatuur regel je gemakkelijk met de elektronische regeling in combinatie met het LCD-display. Aan de binnenkant heb je de beschikking over LED verlichting, zodat je de wijnen mooi kunt presenteren zonder dat het licht warmte af zal geven.
Bescherming tegen UV-straling
Wat niet veel mensen weten is dat wijn niet tegen UV-straling kan. Bij blootstelling aan zonlicht zal de wijn langzaam zijn kleur verliezen en zorgen chemische reacties ervoor dat de kwaliteit van de wijn achteruit gaat. Dit is uiteraard ook nadelig voor de smaak. Alhoewel het bruine of groene glas van een wijnfles voor een deel UV-straling tegen zal houden, is dit niet genoeg om de wijn voor langere tijd tegen UV-straling te beschermen. De Hoover HWC25360DL is voorzien van een glazen anti-UV deur om de schadelijke straling buiten te houden. Dit model houdt wijn niet alleen goed op temperatuur, maar zorgt er ook voor dat de kwaliteit van de wijn voor langere tijd behouden blijft.
Geschikt voor de consument én de professional
Presenteer de mooiste wijnen met de Hoover HWC25360DL. Zoek je een grote capaciteit wijnkoeler? Dan zit je met de Hoover HWC25360DL helemaal goed.

Laatst bekende prijs: € 419.00

Bekijk alle Hoover wijnkoelkast HWC25360DL reviews

About the Author