Indesit koelkast (inbouw) INS1612 review

Indesit koelkast (inbouw) INS1612 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Indesit koelkast (inbouw) INS1612

Name
Review score

Product informatie:

De INDESIT INS1612 inbouw koelkast voor efficiënt en zuinig koelen
De INDESIT INS1612 inbouw koelkast is geschikt voor kleine gezinnen en alleenstaanden, maar je kunt hem ook goed als tweede koelkast gebruiken. Door een vernieuwde indeling geeft hij nog meer ruimte en zijn energieverbruik is laag te noemen.
Een vernieuwde indeling voor nog meer overzicht
Met zijn afmetingen van 87,5 x 54 x 55 cm is de INDESIT INS1612 inbouw koelkast een compacte koelkast die bij uitstek geschikt is voor alleenstaanden, studenten of kleine gezinnen. Zijn netto inhoud bedraagt 144 liter. Hij is voorzien van drie stevige draadplateaus en ook in de deur vind je drie ruime kunststof rekken. Door een vernieuwde vormgeving van het grote groentegedeelte heb je extra ruimte in je koelkast. Dat maakt het makkelijker om goed overzicht te houden en toch voldoende voedingsmiddelen op voorraad te hebben.
Makkelijk op maat in te stellen
Niet iedereen heeft hetzelfde consumptiepatroon. Daarom zijn zowel de drie rekken aan de binnenkant van de deur als de drie ruime draadplateaus op hoogte in te stellen. Zo kom je niet snel ruimte tekort en blijft de inhoud van je koelkast overzichtelijk en netjes. Natuurlijk wil je jouw etenswaren hygiënisch en netjes van elkaar gescheiden opslaan. Toch kan het voorkomen dat ze te snel besmet raken met micro-organismen. Deze INDESIT INS1612 inbouw koelkast heeft echter een goed werkend Hygiene Control-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat micro-organismen zoals schimmels en bacteriën zich niet op de wanden van je koelkast kunnen handhaven en van daaruit je voedsel aantasten. Je voedsel blijft hierdoor langer goed en je voorkomt kruisbesmetting. Dit voorkomt onnodig weggooien van voedsel.
Zuinig en stil koelen
De INDESIT INS1612 inbouw koelkast is voorzien van een automatische ontdooifunctie, wat je veel tijd kan besparen. Besparen op je energierekening kan ook met deze efficiënt werkende koelkast. Het jaarverbruik van deze koelkast komt neer op 128 kWu en daarmee is hij ingedeeld in energie-efficiëntieklasse A, waardoor je geen energie onnodig verspilt. Deze koelkast is met een geluidsniveau van 36 dB ook een erg stil werkend apparaat. Daardoor is hij zeker geschikt voor kleinbehuisden die geen onnodige geluidsoverlast willen ervaren.

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle Indesit koelkast (inbouw) INS1612 reviews