Inventum koelkast (inbouw) IKK1221S Outlet review

Inventum koelkast (inbouw) IKK1221S Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Inventum koelkast (inbouw) IKK1221S

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

INVENTUM IKK1221S
Deze zuinige koelkast van Inventum heeft een nettocapaciteit van 204 liter. Deze 204 liter is optimaal in te delen dankzij vijf draagplateaus en verschillende deurvakken. De deur is in draairichting verwisselbaar, waardoor er nog meer mogelijk is.
Zuinig in gebruik
De koelkast is voorzien van het energielabel A++. Met dit energielabel kun je rekenen op een gemiddeld jaarlijks energieverbruik van 99 kilowattuur. Hierdoor weet je zeker dat deze koelkast geen grootverbruiker is en zuinig omgaat met energie.
Efficiënt indelen en hygiënisch reinigen
Het apparaat is voorzien van diverse componenten, waardoor het efficiënt indelen van de koelkast je nog gemakkelijker wordt gemaakt. Maak gebruik van vijf glazen draagplateaus en twee transparante groentelades om al jouw etenswaren veilig in op te bergen. Daarnaast kun je ook nog gebruik maken van de binnenzijde van de deur. Deze is namelijk voorzien van drie deurvakken, twee eierrekjes en een vak om flessen rechtop te laten staan. Alle onderdelen zijn gemakkelijk uit de koelkast te verwijderen, waardoor het hygiënisch schoonmaken van de diverse componenten eenvoudig uit te voeren is.
Bepaal het zelf
De koelkast bestaat uit roestvast staal en is voorzien van ingebouwde LED-verlichting. Daarnaast is de draairichting van de deur verwisselbaar. Je kunt daardoor zelf bepalen of je de deur naar links of naar rechts wilt laten draaien. Dit is een groot voordeel, omdat de mogelijkheid hebt om de draairichting van de deur af te stemmen aan de ruimte waarin je de koelkast gaat plaatsen. Deze koelkast heeft uiteenlopende opbergmogelijkheden, waardoor je in een handomdraai al jouw boodschappen weer veilig opgeborgen hebt. De zuinigheid van het apparaat en verwisselbare draairichting van de deur zijn bijkomende voordelen die van deze Inventum een nog betere koelkast maken.

Laatst bekende prijs: € 373.00

Bekijk alle Inventum koelkast (inbouw) IKK1221S reviews

About the Author