Inventum koelkast (onderbouw) IKK0821D review

Inventum koelkast (onderbouw) IKK0821D review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Inventum koelkast (onderbouw) IKK0821D

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Klein maar fijn
Deze INVENTUM IKK0821D is de ideale koelkast voor iedereen met een kleine ruimte en een bescheiden budget. Dit model met een inhoud van 133 liter kan worden ingebouwd in elke standaard nis.
Een betrouwbaar en betaalbaar apparaat
Voor huishoudens van twee personen is dit de perfecte koelkast. Ook als je je keuken met niemand hoeft te delen, is dit een zeer fijne maat. De IKK0821D gaat je niet alleen ruimte besparen, ook voor je portemonnee is dit een goede keus. Zoals we van Inventum gewend zijn is dit een zeer betaalbare koelkast waar je een degelijk apparaat voor terugkrijgt.
Meer plek dan je denkt
Je kunt meer etenswaren kwijt in deze koelkast dan je denkt. Door het slim ontworpen interieur haal je alles uit de 133 liter inhoud. Je houdt een goed overzicht van al je producten dankzij de goede verlichting. Zo geef je je boodschappen gemakkelijk een plekje en weet je ze ook snel terug te vinden. Deze onderbouw koeler kun je inbouwen in een reguliere nismaat van 82 centimeter.
Slimme indeling
Vooral bij een kleinere koelkast is een slimme indeling van belang zodat je elke centimeter goed kunt gebruiken. Bij de INVENTUM IKK0821D is hier dan ook goed over nagedacht. De drie draagplateaus kun je instellen naar eigen inzicht. Doordat ze transparant zijn, heb je een goed overzicht van de totale ruimte. Ook de deurvakken zijn transparant, evenals de groentelade die zich onderin de koelruimte bevindt. Eieren berg je op in het speciale rekje in de deur. Flessen leg je in het handige flessenrek. Dat scheelt je niet alleen ruimte, maar ook een hoop gewicht in de deur. Doordat de bakjes in de deur open zijn, kan je ook met één hand overal eenvoudig bij. Voor het schoonmaken van de koelkast is het ideaal dat je alle onderdelen gemakkelijk uit kunt nemen. Op zoek naar een koelkast voor een kleiner huishouden, een kleiner budget of allebei? Dan is de INVENTUM IKK0821D de perfecte onderbouw koeler voor jou. Je kunt er bovendien een heleboel producten in kwijt dankzij de slimme indeling.

Laatst bekende prijs: € 335.00

Bekijk alle Inventum koelkast (onderbouw) IKK0821D reviews

About the Author