LG Amerikaanse koelkast GMK9331MT review

LG Amerikaanse koelkast GMK9331MT review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG Amerikaanse koelkast GMK9331MT

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De evolutie van het Door-in-Door systeem
De Door-in-Door koelkast is nu nog handiger en stijlvoller geworden met de introductie van de Instaview Door-in-Door. Klopt twee keer op het spiegelglas en zie precies waar je favoriete producten liggen zonder dat er koude lucht verloren gaat. Handig, en vooral erg stijlvol voor in de keuken.
Knock. Knock. Keep it cool!
Met twee klopjes op het spiegelglas zie je direct waar al jouw favoriete hapjes en drankjes in het Door-in-Door vak liggen. Met dit systeem hoef je de deur minder vaak te openen en behoud je dus erg veel gekoelde lucht, bespaar je veel energie en blijven je producten langer vers.
Pure N FRESH
Frisse lucht, verse producten
Voorkom vieze geurtjes in je koelkast met het Pure N Fresh-systeem. Hiermee wordt de gekoelde lucht via een ventilator door een 2-staps filter heen geblazen, waarna de geurende deeltjes in de lucht worden weg gefilterd en er weer frisse lucht terug de koelkast in geblazen wordt. Zo behouden je gerechten altijd de perfecte smaak.
2-staps
Met het 2-staps filter worden vieze geurtjes weg gefilterd en blijft de lucht in de koelkast fris.
Inverter Linear Compressor
32% Energiebesparing en een levensduur van 20 jaar.
De Inverter Linear Compressor is het hart van deze zuinige koelkast en zorgt voor tot wel 32% energiebesparing, een levensduur van zeker 20 jaar en een optimale, gelijkmatige controle over de temperatuur. Zo kan je jouw boodschappen langer en goedkoper onder de optimale omstandigheden bewaren.
Slimme opslag
Ultiem gemak voor in jouw keuken
Deze koelkast is slim in te delen zodat je jouw boodschappen gemakkelijk en overzichtelijk kan opslaan.
Slim SpacePlus ijsmachine
Onze ijsmachine zit in de koelkastdeur ingebouwd waardoor je meer opslagruimte overhoudt.
Handig handvat & stijlvolle ijsdispenser
Strak en premium design
Naast de handige functies en technologie in de koelkast is het ook van belang dat de koelkast een beetje stijl heeft; de koelkast is immers een belangrijk onderdeel van een stijlvolle keuken. Gelukkig is er veel tijd besteed aan het ontwikkelen van een strak design met een premium handvat, mooi display en een mat-zwarte rvs finish.

Laatst bekende prijs: € 3499.00

Bekijk alle LG Amerikaanse koelkast GMK9331MT reviews