LG koelvriescombinatie GBB59PZRZS review

LG koelvriescombinatie GBB59PZRZS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG koelvriescombinatie GBB59PZRZS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De LG koelvriescombinatie GBB59PZRZS zorgt voor een optimale binnentemperatuur, waardoor jouw voedsel langer vers blijft. Daarnaast is de koelkast energiezuinig en biedt de indeling genoeg ruimte voor het hele gezin.
Energie besparen met de Inverter Linear Compressor
De Inverter Linear Compressor van LG is een revolutionaire ontwikkeling voor de koelkast. De compressor zorgt voor tot 32 procent energiebesparing, eersteklas duurzaamheid en een optimale temperatuurcontrole om voedsel langer vers te houden.
Moist Balance Crisper
Overmatig vocht uit groente en fruit verdampt en condenseert vervolgens op de rasters. Hierdoor ontstaat er geen plas rondom je etenswaren, maar wordt de condens gelijkmatig teruggebracht op het voedsel. Daardoor houd je de juiste vochtbalans.
Multi-Air Flow Cooling
Het NatureFRESH Cooling System van LG circuleert koele lucht door meerdere openingen voor een meer gelijkmatige koeling in de koelkast. Met tot 76 procent beter koude luchtcirculatie in vergelijking met semi No Frost-systemen.
Groter Vriesvak
LG heeft één van de vriesladen vergroot om meer ruimte te creëren voor het opslaan van omvangrijke of grotere etenswaren.
Smart Diagnosis
Smart Diagnosis van LG is een snelle en gemakkelijke manier om problemen op te lossen. Bel gewoon de klantenservicehulplijn van LG en leg de telefoon op het apparaat. Het apparaat communiceert dan met een computer die binnen enkele seconden een diagnose produceert en meteen een oplossing geeft.

Laatst bekende prijs: € 540.00

Bekijk alle LG koelvriescombinatie GBB59PZRZS reviews

About the Author