LG koelvriescombinatie GBP20PZCFS review

LG koelvriescombinatie GBP20PZCFS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG koelvriescombinatie GBP20PZCFS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De LG koelvriescombinatie GBP20PZCFS voor langdurig vers voedsel
De LG koelvriescombinatie GBP20PZCFS zorgt voor een optimaal binnenklimaat waardoor je verse ingrediënten veel langer in topconditie blijven. Deze zeer zuinige koelvriescombinatie biedt een gezin veel ruimte, overzicht en gebruiksgemak.
Veel ruimte, efficiënt in te delen
De LG koelvriescombinatie GBP20PZCFS heeft een aantrekkelijk uiterlijk waardoor hij in elke moderne keuken past. Hij is gemaakt van makkelijk te reinigen roestvrij staal en geeft je 250 liter koelruimte. Zijn vriesgedeelte is verdeeld over drie compartimenten, tezamen goed voor 93 liter. Een gemiddeld gezin heeft met deze koelvriescombinatie ruim voldoende mogelijkheden om boodschappen in het groot te doen en nooit ruimte tekort te komen. In het koelgedeelte vind je een aantal deurschappen en vier legplateaus van veiligheidsglas. Deel deze zoveel mogelijk naar eigen inzicht in. De heldere LED-verlichting van je koelkast zorgt voor een duidelijk overzicht.
Ultramoderne opties bevorderen optimale bewaarcondities
De LG koelvriescombinatie GBP20PZCFS is voorzien van NatureFRESH-technologie, ontwikkeld door de productinnovators van LG. Het NatureFRESH Cooling-systeem zorgt voor een zeer goede luchtcirculatie en een gelijkmatiger temperatuur op een efficiëntere wijze dan mogelijk is met NoFrost-systemen. De FRESHConverter lades laten je zelf een optimale luchtvochtigheid en temperatuur instellen. De FRESHBalancer groentelades zijn zo geconstrueerd dat je verse groente en fruit zo lang mogelijk goed blijft. Je zult merken dat je veel minder voedsel weg moet gooien en dat alles wat je bewaart zijn smaak, structuur en voedingswaarde behoudt. De drie transparante vrieslades geven je een goed overzicht over je ingevroren vlees en vis. Een van deze lades is extra groot, zodat je ook grotere pakketten kunt invriezen.
Erg stil en zeer zuinig met energie
Als je het fijn vindt om in je keuken ook goede gesprekken te houden, zul je totaal geen last hebben van het achtergrondgeluid van deze LG koelvriescombinatie GBP20PZCFS. Met een geluidsniveau van slechts 37 dB is deze koelvriescombinatie nagenoeg stil. Deze LG is voorzien van een zeer zuinige Inverter Linear Compressor. Op jaarbasis verbruikt je koelvriescombinatie slechts 178 kWu. Hierdoor is deze koelvriescombinatie geplaatst in de energie-efficiëntieklasse A+++. Met een apparaat in deze klasse ga je veel euro's besparen op je jaarlijkse energieafrekening.

Laatst bekende prijs: € 529.00

Bekijk alle LG koelvriescombinatie GBP20PZCFS reviews

About the Author