Liebherr koelkast (inbouw) ICBN3324 review

Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICBN3324 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICBN3324

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Liebherr koelkast (inbouw) ICBN3324, ruime en zuinige koelvriescombinatie
De Liebherr koelkast (inbouw) ICBN3324 is een ruim toestel dat ideaal is voor een groot gezin. Het koelgedeelte heeft een inhoud van maar liefst 175 liter, waarvan 67 liter is voorbehouden voor de vershoudzone. De inhoud van de vriezer bedraagt 62 liter wat ruim voldoende is voor het opbergen van pizza, soep, groenten, diepvriesmaaltijden en ijs. Beide delen zijn voorzien van legplateaus zodat het eenvoudig is om alle levensmiddelen ordelijk en overzichtelijk op te bergen.
Gescheiden koelsystemen in beide delen van de Liebherr koelkast (inbouw) ICBN3324
Om de temperatuur in zowel het koel-als het vriesgedeelte optimaal te houden, is het belangrijk dat de koelsystemen volledig gescheiden zijn. Om dit te verwezenlijken is er bij de Liebherr koelkast (inbouw) ICBN3324 gewerkt met een DuoCooling systeem. Dit houdt in dat de temperatuur in ieder deel nauwkeurig en onafhankelijk van het andere deel ingesteld kan worden. Bovendien vindt er ook geen luchtuitwisseling plaats tussen het vries- en het koelgedeelte. Dit heeft niet enkel een positieve impact op de temperatuur, maar ook op geuren of eventuele uitdroging van voedingswaren.
Betere bewaring dankzij de BioFresh technologie in de Liebherr koelkast (inbouw) ICBN3324
Zowel groenten, fruit, vis, vlees als zuivelproducten blijven langer goed wanneer ze bewaard worden op een temperatuur die net boven 0┬░ C ligt. Daarnaast behouden ze op deze temperatuur ook beter hun vitamines en aroma. De Liebherr koelkast (inbouw) ICBN3324 is voorzien van een BioFresh technologie die de temperatuur altijd optimaal houdt. Behalve een betere smaak, ziet je voeding er ook lekkerder uit wanneer je gebruik maakt van deze technologie.
Weinig onderhoud dankzij NoFrost in de vriesruimte
In de vriesruimte is de Liebherr koelkast (inbouw) ICBN3324 voorzien van de innovatieve NoFrost technologie. Alle levensmiddelen worden ingevroren door gebruik te maken van gekoelde circulatielucht. De luchtvochtigheid wordt continu afgevoerd zodat er geen ijsvorming ontstaat in het vriesgedeelte. Hierdoor is het niet langer nodig om de vriezer zesmaandelijks of jaarlijks te ontdooien. Dit is enerzijds onderhoudsvriendelijk en anderzijds draagt het bij aan het zuinige karakter van de Liebherr koelkast (inbouw) ICBN3324 die in een A++ klasse valt.

Laatst bekende prijs: € 1749.00

Bekijk alle Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICBN3324 reviews

About the Author