Liebherr koelkast (inbouw) IK1610-20 review

Liebherr koelkast (inbouw) IK1610-20 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelkast (inbouw) IK1610-20

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Betrouwbare klasse
Een degelijke inbouwkoelkast met een duidelijke indeling, goede verlichting en weinig energieverbruik, dat is een korte omschrijving van dit model. De Liebherr inbouwkoelkast IK1610-20 is een klasse apart.
Degelijk en duurzaam
Voor een inbouwkoelkast gelden misschien nog wel hogere eisen dan voor een vrijstaand model. Je wilt je inbouw-apparatuur het liefst niet vervangen als je keuken er netjes uitziet. Neem daarom apparatuur van gerenommeerde merken als Liebherr. Dit tafelmodel, de Liebherr inbouwkoelkast IK1610-20, heeft een netto inhoud van 154 liter en een Super Cool functie. Het hoogwaardige GlassLine interieur heeft verstelbare glazen legplateaus, drie deurvakken, een eierrekje en twee groentebakken. Het exterieur is van staal en de draairichting van de deur is naar eigen wens te installeren. De deur heeft een openingshoek van 115 graden, waardoor je zonder moeite ook het verste hoekje kunt bereiken. Desgewenst kan de draaihoek op 90 graden geblokkeerd worden. De Liebherr inbouwkoelkast IK1610-20 is degelijk, duurzaam en betrouwbaar en gebruikt niet meer dan 89 kWh per jaar, wat neerkomt op minder dan 25 euro aan energiekosten. Kortom, een geweldige kleine koelkast voor je inbouwkeuken.
Gemakkelijk in het gebruik
Behalve zuinig, is de Liebherr inbouwkoelkast IK1610-20 ook stil. Het apparaat produceert maximaal 36 decibel aan geluid, en dat is bijna fluisterstil. Dus ook als je koelkast in een open ruimte geplaatst wordt zal het geluid je niet storen. In gezinnen met kleine kinderen is het kinderslot een handige extra functie. De bediening regel je met knoppen en op een ingebouwd digitaal display lees je de temperatuur af. Het temperatuurbereik loopt van 1 °C tot 15 °C. Het ontdooien gebeurt automatisch zodat de koelkast altijd optimaal en energiezuinig blijft presteren. Liebherr levert al jaren witgoed in het topsegment, dus ook technisch is deze compacte koelkast een solide uitgevoerd apparaat. Stel je hoge eisen aan je apparatuur, dan zal de Liebherr inbouwkoelkast IK1610-20 je niet teleurstellen. De flexibele indeling, het A++ energielabel en de hoogwaardige techniek staan garant voor jarenlang gebruiksplezier.

Laatst bekende prijs: € 719.10

Bekijk alle Liebherr koelkast (inbouw) IK1610-20 reviews

About the Author