Liebherr koelkast (inbouw) IK1620-20 review

Liebherr koelkast (inbouw) IK1620-20 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelkast (inbouw) IK1620-20

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Liebherr inbouwkoelkast IK1620-20, comfort en gebruiksgemak
De Liebherr inbouwkoelkast IK1620-20 is een toestel dat ontworpen is met de focus op gebruiksgemak en comfort op nagenoeg elk vlak. Dit merk je aan het lage verbruik, de vele praktische extra's, het lage geluidsniveau en de vlotte installatie. Het toestel is daarnaast ook nog eens compact en kent een strak design dat binnen elke keuken past. Zeker mensen met een kleine keuken zullen deze handige inbouwkoelkast kunnen waarderen.
Stille en zuinige inbouwkoelkast
De Liebherr inbouwkoelkast IK1620-20 heeft een geluidsniveau van amper 33 dB. Hiermee is het toestel nagenoeg geluidloos en merk je amper dat het in je keuken staat wanneer het in de voorziene nis bevestigd is. Omdat zuinigheid ook een belangrijke factor is bij het ontwerp van een inbouwkoelkast, werken de designers met LED-verlichting die een minimale afgifte van warmte heeft en een uiterst lange levensduur. Het toestel valt binnen een A++ klasse en een optimale werking en een laag verbruik is dus verzekerd. De deur is zelfsluitend zodat je ze niet per ongeluk kunt laten open staan. Ze wordt geleverd met een verwisselbaar deurscharnier. Je kiest zelf of je de deur naar rechts of links wil laten draaien bij het openen.
Liebherr inbouwkoelkast IK1620-20, hoogwaardig en knap interieur
Het interieur van de Liebherr inbouwkoelkast is hoogwaardig en voorzien van de luxueuze GlassLine uitrusting. De draagplateaus zijn stuk voor stuk vervaardigd uit veiligheidsglas en eenvoudig in onderhoud. Ze zijn krasbestendig en afgewerkt met een lijst uit edelstaal en aan de achterzijde is een afneembare strip voorzien. Je plaatst ze op de hoogte die je zelf het handigste vindt in functie van je voedingswaren zonder dat je ze eerst uit de koelkast moet nemen. Wil je dit wel doen omdat je ze bijvoorbeeld eens grondig wil poetsen, dan is een deuropening van amper 90┬░ nodig om aan de slag te kunnen.Onderaan is de inbouwkoelkast van Liebherr voorzien van twee transparante glazen bakken waarin je zaken als fruit of groenten kunt plaatsen of levensmiddelen naar keuze. Doordat je in de bakken kunt zien, zelfs wanneer ze gesloten zijn, weet je in een oogopslag welke voedingswaren je nog in de koelkast hebt staan.

Laatst bekende prijs: € 699.00

Bekijk alle Liebherr koelkast (inbouw) IK1620-20 reviews

About the Author