Liebherr koelkast (inbouw) IK1624-20 review

Liebherr koelkast (inbouw) IK1624-20 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelkast (inbouw) IK1624-20

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Liebherr koelkast (inbouw) IK1624-20
De Liebherr IK 1624 Comfort is een zuinige inbouwkoelkast met 4-sterren vriesvak en luxueus GlassLine interieur. Handige extra's zijn het digitale Comfort display, de SuperCool-functie, led binnenverlichting en een zelfsluitende deur.
De Liebherr inbouwkoelkast IK1624-20 kun je flexibel indelen
De koelruimte heeft een capaciteit van 118 liter en is uitgerust met duurzaam GlassLine interieur. De 3 draagplateaus zijn van gesatineerd veiligheidsglas vervaardigd en kunnen elk tot wel 20 kg belast worden. Goed voor vijf gevulde kalkoenen! Dankzij de zuilvormige houders aan de zijwanden van de binnenruimte hoef je de plateaus niet eerst naar buiten te halen om ze in hoogte te verstellen. De binnendeur van de koelkast is eveneens ingericht met GlassLine houders. Om ruimte te maken voor grote flessen zijn de onderste twee deurvakken in hoogte verstelbaar. Het vriesvak van de Liebherr IK1624-20 biedt plaats aan 16 liter en is voorzien van een ijsblokjeshouder.
Comfort-display en SuperCool functie
De Liebherr inbouwkoelkast IK1624-20 heeft een eenvoudige, overzichtelijke bediening. Op het Comfort-display met digitale weergave kun je de temperatuur met een up/down toets razendsnel aanpassen. De koelkast heeft ook een SuperCool functie, waarmee je de koeltemperatuur naar +2┬░ C verlaagd voor een periode van twaalf uur. Zo voorkom je dat een grote partij pas ingeladen boodschappen het klimaat binnen de koelkast opwarmt. Voor verse levensmiddelen zoals fruit, groente, vlees en vis zijn er 2 BioCool lades. Voor deze lades kun je de luchtvochtigheid controleren om producten tot 2 keer langer vers te houden. De koelkast laat zich naadloos inbouwen in je meubelkast. Afstandhouders bij de bevestigingspunten zorgen voor de juiste diepteligging. Voor een perfecte deur-op-deur montage wordt het deurpaneel op een verstelbare bevestigingsplaat aangebracht. De draairichting van de deur is omkeerbaar en de pootjes onder het apparaat zijn in hoogte verstelbaar. De koelkast heeft een laag A++ energieverbruik en is uitgerust met zuinige led-verlichting en een zelfsluitende deur. Met minimaal verbruik van energie houdt de Liebherr inbouwkoelkast IK1920-20 je koel- en vriesproducten langdurig op de ideale temperatuur.

Laatst bekende prijs: € 749.00

Bekijk alle Liebherr koelkast (inbouw) IK1624-20 reviews

About the Author