Liebherr koelkast (inbouw) IK2360-20 review

Liebherr koelkast (inbouw) IK2360-20 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelkast (inbouw) IK2360-20

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Liebherr IK2360-20 inbouw koelkast houdt groente en fruit nog langer vers
De Liebherr IK2360-20 inbouw koelkast valt op door zijn flexibele indeling waarbij je altijd goed zicht hebt op je voedingsmiddelen. De uitneembare en makkelijk te verplaatsen schappen zijn solide en het BioCool-systeem houdt je groente langer vers.
Langere versheid met het BioCool-systeem
Je wilt zo lang mogelijk genieten van je verse groente en fruit. In veel koelkasten worden ze toch snel aangetast, mede door invloed van vocht. Deze Liebherr IK2360-20 inbouw koelkast heeft daar met zijn BioCool-systeem een antwoord op. In de BioCool-box regel je eenvoudig de vochtigheidsgraad. Daardoor is de kans op aantasting veel kleiner en blijven je kwetsbare groentes langer vers en knapperig en behouden ze zo hun voedingswaarde. De BioCool-box is bovendien zeer transparant zodat je altijd zicht houdt en is ook gemakkelijk hygiënisch te reinigen.
Flexibel in te delen GlassLine deurschappen
De eenvoudig in te delen legplanken zijn gemaakt van veiligheidsglas. Ze zijn makkelijk schoon te houden en hebben een grote draagkracht. In je deur vind je GlassLine deurvakken waarvan de onderkant gemaakt is van veiligheidsglas. Je krijgt bij de Liebherr IK2360-20 inbouw koelkast bovendien twee makkelijk uit te nemen Vario-boxen en een vak met verschuifbare houders, op maat gemaakt voor flessen en conserven. De GlassLine deurschappen deel je zelf in op de gewenste hoogte en door de handige indeling zorg je voor orde in je koelkast, zodat je nooit misgrijpt.
Makkelijk te bedienen en zuinig met energie
Mocht je per ongeluk de deur van de Liebherr IK2360-20 inbouw koelkast open laten staan, dan geeft je koelkast je een waarschuwingssignaal. Hierdoor bespaar je energie en blijft de inhoud op temperatuur. Je instellingen hou je gemakkelijk bij via het heldere display dat je bedient via tiptoetsen. De deur van je koelkast sluit automatisch door zijn betrouwbare Soft System-sluiting. Met een jaarverbruik van 105 kWu en een inhoud van 216 liter geeft deze koelkast je veel ruimte, terwijl je energierekening laag blijft. Deze koelkast is ingedeeld in energie-efficiëntieklasse A++ en behoort daarmee tot de zuinigste koelkasten in zijn klasse.

Laatst bekende prijs: € 1149.00

Bekijk alle Liebherr koelkast (inbouw) IK2360-20 reviews