Liebherr koelkast (inbouw) IK2760 review

Liebherr koelkast (inbouw) IK2760 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelkast (inbouw) IK2760

Product informatie:

Ruime inbouwkoelkast met luxe afwerking
Ben je op zoek naar een royale koelkast in het topsegment, dan is de Liebherr inbouw koelkast IK2760 ideaal. Je krijgt een overzichtelijk en hoogwaardig interieur met netto 251 liter koelruimte.
Bijzondere kwaliteit in het interieur
De kwaliteit van de Liebherr inbouw koelkast IK2760 is direct merkbaar als je de deur opent en sluit. Het SoftSystem deursluitingssysteem laat de deur vanaf een hoek van 30 graden automatisch dichtgaan. Bovendien zorgt dit geavanceerde systeem ervoor dat de deur altijd zachtjes dichtgaat, ook al zijn de deurvakken zwaar beladen. Het overzichtelijk ingedeelde interieur straalt klasse uit. De GlassLine deurvakken hebben een bodem van stevig veiligheidsglas, een elegante afwerking en roestvrijstalen rails. Echt bijzonder is de LED zuilverlichting en de verlichte groentelade die op rails beweegt. De Liebherr inbouw koelkast IK2760 heeft een volledig verstelbaar interieur zodat ook grote taarten of extra flessen zonder problemen in de koelkast passen. Ook voor kleine potjes en tubes is een goede plaats te vinden, want de VarioSafe zorgt voor netheid en overzicht. Voor eieren is er een speciaal eierrek dat maximaal twintig kippeneieren tegelijk kan bevatten en ook in het FlexSystem van de BioFresh-lade past. Liebherr is een topmerk dat voor alles een oplossing heeft.
Doordacht vershoudsysteem
De Liebherr inbouw koelkast IK2760 is uitgerust met het BioFresh-systeem en dat zorgt ervoor dat groenten, fruit en zuivel langer vers blijven. In de BioFresh-zone heersen namelijk precies de ideale omstandigheden met een temperatuur van net boven de 0 graden en de perfecte luchtvochtigheid. Het BioFresh-systeem is uitgevonden door Liebherr en garandeert dat verse producten tot drie maal langer dan in een gewone koelkast hun smaak behouden. Zo wordt altijd optimale versheid gegarandeerd en dat proef je. Ook het energielabel van de Liebherr inbouw koelkast IK2760 is met A++ een topper, en de koelkast maakt met maximaal 36 decibel bijna geen geluid. Dankzij de zware scharnieren van deze inbouwkoelkast kan elk deurpaneel geplaatst worden zonder dat de deur scheef gaat hangen. Ook dat is topkwaliteit. Wie veeleisend is kiest voor de Liebherr inbouw koelkast IK2760.

Laatst bekende prijs: € 1299.00

Bekijk alle Liebherr koelkast (inbouw) IK2760 reviews

About the Author