Liebherr koelkast (inbouw) IKBP3564-20 review

Liebherr koelkast (inbouw) IKBP3564-20 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelkast (inbouw) IKBP3564-20

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Liebherr IKBP3564 20 inbouw koelkast is ruim en zuinig
De Liebherr IKBP3564 20 inbouw koelkast is een van de energiezuinigste grote koelkasten. Hij geeft je erg veel ruimte in het koelgedeelte, dat je geheel volgens jouw eigen wensen kunt indelen. Daarnaast heb je de beschikking over een ruim vriesvak.
Veel ruimte voor elk huishouden
Of je nou alleenstaand bent of een groot gezin hebt, deze Liebherr IKBP3564 20 inbouw koelkast gaat je veel ruimte en comfort geven. Het vriesvak dat aan de onderkant geplaatst is, heeft een inhoud van 27 liter en is geschikt voor vele kilo's vlees en vis, die bovendien razendsnel worden ingevroren en zo langere tijd vers blijven. Het grote koelgedeelte heeft een netto inhoud van 257 liter. Wat je ook in je koelkast kwijt wilt, met deze Liebherr heb je altijd plek en door zijn handige indeling hou je jouw voedsel- en drankvoorraad ook mooi overzichtelijk. Door zijn erg handige SoftSystem deursluiting sluit je deur altijd snel en volledig, zodat je voedselvoorraad altijd op de juiste temperatuur blijft.
Innovaties voor nog meer gebruiksgemak
Als je kijkt naar het deurinterieur van je Liebherr IKBP3564 20 inbouw koelkast, dan vallen een aantal zaken op. Je ziet mooie roestvrij stalen steunrails, bakken van hoogwaardig kunststof en bodems van hoogkwalitatief veiligheidsglas. Flessen en conserven plaats je in een speciaal vak met houders die je zelf op maat kunt verschuiven, zodat alles veilig en stabiel geplaatst kan worden. Groente en fruit bewaar je het beste in de twee grote Varioboxen. Deze houden je verse voedsel lange tijd goed en omdat ze mooi transparant zijn, zie je in één oogopslag wat je nog hebt en wat je nog aan moet schaffen. Extra handig zijn de BioSafe boxen die je snel en eenvoudig naar buiten haalt op hun goed geleidende telescooprails. Alles binnen handbereik en je bent geen tijd kwijt met onnodig zoeken, waardoor de temperatuur in je koelkast alleen maar stijgt.
Stil en zuinig met energie
Keukenapparatuur maakt geluid, dat is onontkoombaar. Maar met een geluidsniveau van slechts 35 dB mag je deze Liebherr IKBP3564 20 inbouw koelkast gerust een bijzonder stille koelkast noemen. Op jaarbasis gebruikt deze 178 cm hoge koelkast slechts 160 kWu. Daarom heeft hij een plek veroverd in de meest energie-efficiënte klasse, A+++. Dat bespaart je op jaarbasis veel geld.

Laatst bekende prijs: € 1999.00

Bekijk alle Liebherr koelkast (inbouw) IKBP3564-20 reviews

About the Author